C cindy83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 80 0 36 İstanbul 28 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cindy83 #1 slm arkadaşlar.... gecen internete soğankürü ile deyişik yorumlar okudum.....aranıda kürü deneyen var mı.....yada hamile kalan...varsa bu kürü nasıl uyguladınız....beyaz yada sarı soğanla mı? bende adetdüzensizliği var...1.5 senedir hamile kalamıyorum
slm arkadaşlar.... gecen internete soğankürü ile deyişik yorumlar okudum.....aranıda kürü deneyen var mı.....yada hamile kalan...varsa bu kürü nasıl uyguladınız....beyaz yada sarı soğanla mı? bende adetdüzensizliği var...1.5 senedir hamile kalamıyorum
T tugcetufan Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2010 7 0 36 Kocaeli 28 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cindy83 #2 soğan kürünü bilmiyorum canım ama adet düzensizliği vardı bende de prl hormunum yüksek olmasından kaynaklı idi.adet düzensizliği için bir doktora başvur istersen.
soğan kürünü bilmiyorum canım ama adet düzensizliği vardı bende de prl hormunum yüksek olmasından kaynaklı idi.adet düzensizliği için bir doktora başvur istersen.