Canimmmm 1 an once sogan kuru uygula vallahi bende polikistoz idi sogan kurunden sonra uziye getdim inanilmaz 50% polikistoz over getmiw !!Merhaba arkadaşlar...İki yıldır evliyim ama bebeğim olmuyordoktorlara gidiyorum sürekli ama bu ay soğankürünü denemk istiyorum belkı derdime derman odur....Daha önce yapan var mı adetın kacıncı günü başlanıyor kaç gün içilecek bılgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Canimmmm 1 an once sogan kuru uygula vallahi bende polikistoz idi sogan kurunden sonra uziye getdim inanilmaz 50% polikistoz over getmiw !!
Karqo yapilirmi men sene azeebaycandan gondereyim??? Mutlaka yap men sene uzi resmini atacam sogan kurunden onceki ve sonraki halini.sevindim senin adına :) Şuan soğan kürünü deniyorum öyle kötü tadı yok yaw :) Çinde yaşıyorum kahverengi soğan yok denedecek kadar az burda o yüzden daha önce denememiştim ama şimdi bende internetten sipariş verdim soğanları ve yaptım şükür :)
maşallah baya gözle görünür derecede değişim var :) çok teşekkür ederim güzel düşüncen için gerçekten çok sağol :) internetten buldum canm :)Karqo yapilirmi men sene azeebaycandan gondereyim??? Mutlaka yap men sene uzi resmini atacam sogan kurunden onceki ve sonraki halini.Eki Görüntüle 1687239
Soyle canim kardew olkemdensin qanimsin canimsin 1 wey lazim olursa soyle inwallah iyi haberlerini alirimmaşallah baya gözle görünür derecede değişim var :) çok teşekkür ederim güzel düşüncen için gerçekten çok sağol :) internetten buldum canm :)
çok sağol gerçekten çok iyisin :)Soyle canim kardew olkemdensin qanimsin canimsin 1 wey lazim olursa soyle inwallah iyi haberlerini alirim
Canimmmm 1 an once sogan kuru uygula vallahi bende polikistoz idi sogan kurunden sonra uziye getdim inanilmaz 50% polikistoz over getmiw !!
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz ,1 asılama 1 tüp bebek yaptırdık ama sonuç negatif çıktı , bende 3m çikolata kisti var ve rahim filmi çektirdim herhangi kanallarımda falan tıkanıklık olmadığını söylediler , bende bu kadar ilaç ve iğnelerden sonra soğn kürü uyguladım dün 15 .gündü ve bitti bakalım hayırlısı .allahım inşaallah tüm bebek isteyenlere nasip eder sabredeceğiz. bu ay heyecanla bekliyorum bakalım neolacak
merabalar ben de soğan kürüne yarın başlayacağım .. 7 aylık evliyim hiç korunmadım ama çocuğum olmuyor. evliliğin ilk aylarında belirtiler, ağrılar ve kaşıntılar yüzünden doktora gittim. vajina enfeksiyonu ve idrar enfeksiyonu teşhisi kondu ilaç verdi ilşkiyi yasakladı . ilaç bitti iyileştm ama doktora da daha gitmedm . şuan neyim var bilmiyorm ama çocuk olmuyor.her ay test alıyorm bazen adet olduğm halde hamileym şüphesi oluyor . psikolojm bozuldu bozulacak.. adetm yeni bitti yarın soğan kürüne başlayacağım. hayırlısı hepimiz için.. soğan kürünün faydasını görenler bilgi verirse çok memnun olurum :)
Bendede 3 cm lik çikolata kisti var canım. Bende bugün başladım hayırlısıyla. Biz 9 aydır düşünüyoruz meğer eşimdede sıkıntı varmış. Yatın Üroloğa götürücem. Keçiboynuzu kürü yapıyorum ona. Geçen aydan beri Dr a gidiyorum. MR ve rahim filmide istedi ama ikinci gittiğim şuan için gerek yok dedi. Iki ay sonra gel büyüme oluyormu diye bakacak. Bende iki ay beklemeyi uygun gördüm. Eğer büyürse çektiricez MR ve hsg yi. Çikolata kistine birde bikarbonat iyi geliyor diyorlar. Ben önce Soğansuyu yapıcam 2 yada 3 ay. Sonrada iyiye giderse durum karbonat içicem. Bu arada hergün 1 tanede maden suyu içiyorum şuan. İçinde bikarbonat var onunda. Allah inşallah emeklerimizi Boşa çıkarmaz arkadaşlar. Rabbim tüm yaptıklarımızı Görsün. Ameliyat çözüm değil diyorlar. Yeniden oluşabiliyormuş. Eğer bebek olmazsa en iyisi tüp bebeğe yönelmek. Inşallah hayırlısıyla kendiliğinden gelir bebeklerimiz.Merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz ,1 asılama 1 tüp bebek yaptırdık ama sonuç negatif çıktı , bende 3m çikolata kisti var ve rahim filmi çektirdim herhangi kanallarımda falan tıkanıklık olmadığını söylediler , bende bu kadar ilaç ve iğnelerden sonra soğn kürü uyguladım dün 15 .gündü ve bitti bakalım hayırlısı .allahım inşaallah tüm bebek isteyenlere nasip eder sabredeceğiz. bu ay heyecanla bekliyorum bakalım neolacak
Canim uzulme 1 kaw hastaneye getsin hepsi eyni wey soylerlerse sorun etme wu zamanda kasnese bile tedavi var ona olmayacak ki uzulme sakin 100 yil once olsaydi kotu olurdun wu an her wey doktorlar hall ediyo canimin iciSoğan kürüne başladım canım bugun dört oldu içiyorum tabı içteikce alıştım küre artık zorlanmıyorum herşey yolunda gidiyor derken dun şok yaşadım eşim doktora gitti ve varikosel demiş doktorşimdi napıcaz bılmıyorum
amin canım inşallah hepimiz faydasını görürüzBaşla canım İnşAllah faydasını görürsün
Canim uzulme 1 kaw hastaneye getsin hepsi eyni wey soylerlerse sorun etme wu zamanda kasnese bile tedavi var ona olmayacak ki uzulme sakin 100 yil once olsaydi kotu olurdun wu an her wey doktorlar hall ediyo canimin ici
Üzülme arkadaşım. Varikoseli ameliyat ediyorlar diye biliyorumBakalım elimde olmıyor yenı toparlamıştım kür umudum olmuştu ama eşimde sorun olabıleceğini hiç düşünmemiştim.Ama umudumu kaybetmıcez Allahtan hayırlı artık pazartesı başka doktora gidicez.imtihanımız ağır Allah her keze bu yolda sabır versın
Aaa sogan kuru icen qrip olmamali soganda vitamin c varben çok fena grip oldum soğan kürüne devam edemediim yaa.. çocuk olmasın diye vücudum yeni yeni hastalıklar çıkarıyor resmen. gerçekten nasip işi . Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla isteyen herkese çocuk versin inşallah.
soğan kürü grip etmedi beni canm ben kendm grip oldm zatn sadece bi kere içebildim :)Aaa sogan kuru icen qrip olmamali soganda vitamin c var
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdığınız için:) İnşAllah canım Allahtan başka yardımcım yok zaten herşey onun izniyle olacak umarım faydasınız görürüm.İki yıl boyunca hergun cocuk hasretıyle yaşıyorum unuttugumun bır gun olmadı atladıgım bır ay olmadı her ay oldu olacak dıye dıye bugune geldık.Bu ayda bu yontemı denıcem umarım Allahın izniyle faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?