bende gecen ay klomen kullandm cok sukur kıst fln olusmadı bende bu ay yıne klomene basladım dun bıtırdım bugun kontrole gttm ufacık ır yumurtam var suan sogan suyu ıcıorm uc gundur faydası olur belkı:) alla alla gazetede falanda öyle okudum :) neyse önemli olan işe yaraması :) umarım da yararrr :) geçen ay klomen kullanmıştım doktor kist oluştu dedi bende bu ay ondan dolayı kullanıyorum . Bide çogu kişi hamile kalmış :) deniyorum bakalım herkes için şifa olur inşallahh :)
bende gecen ay klomen kullandm cok sukur kıst fln olusmadı bende bu ay yıne klomene basladım dun bıtırdım bugun kontrole gttm ufacık ır yumurtam var suan sogan suyu ıcıorm uc gundur faydası olur belkı
fsh hormonum yuksek 9,75inşallah canım hakkımızda haıyrlısı bakalım :) bi sorununuz varmı yoksa yok ama yimnedemi olmuo :)
inşaallah canmanladım canım inşallahh iyi olur bian önce hamile kalalım :)
Öyle yap canım bende direk bi programda dinlemiştim bizzat Saraçoğlu kendisi 2 3 bilemediniz 4.günü gecikmeden başlayın diyordu çok net hatırlamıyorum bide 6 ayda bir uygulanıyor geç başlayınca zararı olmaz belki ama faydası da olmazsa boşa kürek çekmiş olma öbür ay iyi değerlendiröyle yapim artık adet bitsin bikaç gün sonra başlıyım
Öyle yapayım canımÖyle yap canım bende direk bi programda dinlemiştim bizzat Saraçoğlu kendisi 2 3 bilemediniz 4.günü gecikmeden başlayın diyordu çok net hatırlamıyorum bide 6 ayda bir uygulanıyor geç başlayınca zararı olmaz belki ama faydası da olmazsa boşa kürek çekmiş olma öbür ay iyi değerlendir
Testi bi daha yap canım 3 5 lira bişey nasılsa ilk yapılan test kan testi mi bilmiyorum ama evde yapılan testlerdense adet gecikmesinin ilk günü bile negatif çıkabiliyor umutlandırmak gibi olmasın da belki hamilesindirMerhaba arkadaşlar
Ben 7 aylık evdeyim eşimle çocuk istiyoruz ama bir çikolata kistim var Doktor 3 cm olduğunu söyledi 7 aydır korunmuyorum geçen ay 24. De beta hcg testi yaptım negatif çıktı bu ayın 1 inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım adet agrım var ama kanama yok üstelik sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum sizce sebebi neolabilir aklım çok karışık bana yardım edin lütfen..
Merhaba Hira, ben soğan kürünü miyomlarım için yaptım SARAÇOĞLU 3cm ve altındaki miyomları yok eder demişti bende 4 miyom vardı 2 si bu sayede gitti, adetten hemen sonra 15 gün sabah akşam aç karnına içiyorsun. Bunun ardından incir kürü var onu da yapmanı öneririm saraçolu' nun kürleri hiç boş değil kendimde gördüm.Benim soğan gürünün yok edemeyeceği boyurtta miyomum varMerhaba arkadaşlar...İki yıldır evliyim ama bebeğim olmuyordoktorlara gidiyorum sürekli ama bu ay soğankürünü denemk istiyorum belkı derdime derman odur....Daha önce yapan var mı adetın kacıncı günü başlanıyor kaç gün içilecek bılgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Ilık o kadar kötü olmuyor nefes almadan dik kafayaArkadaşlar küre başlıyım dedim kürü yaptım ama içemedimiki yudum içebildim bal falan karıştırsam olur mu
aynen iğrenç bi kokuısu var . ben nefes almadan ılık içiyorum arkasından hazırladığım taze naneyi ağzıma atıp nefes almadan azcık çiğneyince tadını anlamıyorsun bile:) mutlaka tadını bastırcak birşey ayarla içince at ağzına direk:)Arkadaşlar küre başlıyım dedim kürü yaptım ama içemedimiki yudum içebildim bal falan karıştırsam olur mu
merhaba fidan ben 05426862607 telden beni ararmısınız lütfenMerhaba arkadaşlar...İki yıldır evliyim ama bebeğim olmuyordoktorlara gidiyorum sürekli ama bu ay soğankürünü denemk istiyorum belkı derdime derman odur....Daha önce yapan var mı adetın kacıncı günü başlanıyor kaç gün içilecek bılgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Merhaba Hira, ben soğan kürünü miyomlarım için yaptım SARAÇOĞLU 3cm ve altındaki miyomları yok eder demişti bende 4 miyom vardı 2 si bu sayede gitti, adetten hemen sonra 15 gün sabah akşam aç karnına içiyorsun. Bunun ardından incir kürü var onu da yapmanı öneririm saraçolu' nun kürleri hiç boş değil kendimde gördüm.Benim soğan gürünün yok edemeyeceği boyurtta miyomum var
Ilık o kadar kötü olmuyor nefes almadan dik kafayabiraz soğudumu daha kötü oluyor :)
aynen iğrenç bi kokuısu var . ben nefes almadan ılık içiyorum arkasından hazırladığım taze naneyi ağzıma atıp nefes almadan azcık çiğneyince tadını anlamıyorsun bile:) mutlaka tadını bastırcak birşey ayarla içince at ağzına direk:)
Düzenli olması elbette daha iyi olurAllahtan hayırısı başladım bakalım inşAllah bende faydasını görürüm düzenli kullanmak önemlımı yanı saatı saatıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?