kendini çok da şartlama ama olumsuz da düşünme umarım pozitif sonuca ulaşırsın bi an önce bi anda oluveriyor hatta ilk an insan inanamıyor bile hepimiz için hayırlısı olur inşhııımmm geçmiş olsun canım inş bende bu ay hamıle kalırım kendı kendıme hıc hamıle kalacagımı bıle dıle getıremedım bu zamana kadar sankı herkesn olcakmısta bnm olmıcakms gbı geldı ama bakalım gecen aya göre bu ay daha iyiyim
aynenn inşşallah allah nasıp eder bana bakalım bugun gttmmm doktora dun btrdm klomenı az bısey buyumus yumurtam p.tesı yıne gtcem o zamana kadar sogan suyuna devm edymkendini çok da şartlama ama olumsuz da düşünme umarım pozitif sonuca ulaşırsın bi an önce bi anda oluveriyor hatta ilk an insan inanamıyor bile hepimiz için hayırlısı olur inş
Adet bitiminin 2. Ya da 3. Günü başlaman lazım canımKızlar adet bitince hemen mi başlamak gerekiyor bu küre
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz burdanaynenn inşşallah allah nasıp eder bana bakalım bugun gttmmm doktora dun btrdm klomenı az bısey buyumus yumurtam p.tesı yıne gtcem o zamana kadar sogan suyuna devm edym
Geç kaldım ozaman gelecek aya kaldı bide kaç gün içmek gerekiyorAdet bitiminin 2. Ya da 3. Günü başlaman lazım canım
15 gün sabah akşam yemekten 10 dk önce içmen lazım canım bi de klorsuz su ile hazırlanacak ben hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadımGeç kaldım ozaman gelecek aya kaldı bide kaç gün içmek gerekiyor
Anladım canım tşk ederim birşey daha akşam hazırlanan sabah da onu içsem olurmu yoksa illa taze mi yapilcak15 gün sabah akşam yemekten 10 dk önce içmen lazım canım bi de klorsuz su ile hazırlanacak ben hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadım
saoll cnmmmHadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz burdan
İlla taze olacak hatta ılık içmen lazım çok soğumadan hem soğuyunca çok kokuyor zaten içilmiyorAnladım canım tşk ederim birşey daha akşam hazırlanan sabah da onu içsem olurmu yoksa illa taze mi yapilcak
Tamam tşk ederimİlla taze olacak hatta ılık içmen lazım çok soğumadan hem soğuyunca çok kokuyor zaten içilmiyor
Rica ederimTamam tşk ederim
Geç kaldım ozaman gelecek aya kaldı bide kaç gün içmek gerekiyor
Sıkıntı olmaz diyosun yani ben yumurtlama dönemindeyim şuan amacanım ibrah,m saraçoğlunun sitesinde adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanacak diyor. ben tam 14. günü başladım şuan 4. günüm ve cidden farkı kendim görebiliyorum . fazla miktarda akıntım oluyor. geç değil başlaman için
17. gün canım bugünyoo yani zaten adam diyor ki adet bitiminden itibaren 7. günü dio oda zaten 14. güne tekabül ediyor:) sen kaçıncı gündesin şuan ilk adet olduğun günden sayy:)
bende youtubeden ızledım saracoglunu zahıde yetıse cıktıgı programda adet bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dıye kendı agzıyla dıyor ınternette ellı tane degsk sey var cokk karısıkyoo yani zaten adam diyor ki adet bitiminden itibaren 7. günü dio oda zaten 14. güne tekabül ediyor:) sen kaçıncı gündesin şuan ilk adet olduğun günden sayy:)
17. gün canım bugün
öyle yapim artık adet bitsin bikaç gün sonra başlıyımyok canım başlama geç kalmışsı cidden diğer adetinle başlarsın :)
bende youtubeden ızledım saracoglunu zahıde yetıse cıktıgı programda adet bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dıye kendı agzıyla dıyor ınternette ellı tane degsk sey var cokk karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?