SOĞANKÜRÜ HAKKINDA YARIM

kendini çok da şartlama ama olumsuz da düşünme umarım pozitif sonuca ulaşırsın bi an önce bi anda oluveriyor hatta ilk an insan inanamıyor bile hepimiz için hayırlısı olur inş

kendini çok da şartlama ama olumsuz da düşünme umarım pozitif sonuca ulaşırsın bi an önce bi anda oluveriyor hatta ilk an insan inanamıyor bile hepimiz için hayırlısı olur inş
aynenn inşşallah allah nasıp eder bana bakalım bugun gttmmm doktora dun btrdm klomenı az bısey buyumus yumurtam p.tesı yıne gtcem o zamana kadar sogan suyuna devm edym

Kızlar adet bitince hemen mi başlamak gerekiyor bu küre

aynenn inşşallah allah nasıp eder bana bakalım bugun gttmmm doktora dun btrdm klomenı az bısey buyumus yumurtam p.tesı yıne gtcem o zamana kadar sogan suyuna devm edym
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz burdan

Geç kaldım ozaman gelecek aya kaldı bide kaç gün içmek gerekiyor
15 gün sabah akşam yemekten 10 dk önce içmen lazım canım bi de klorsuz su ile hazırlanacak ben hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadım

15 gün sabah akşam yemekten 10 dk önce içmen lazım canım bi de klorsuz su ile hazırlanacak ben hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadım
Anladım canım tşk ederim birşey daha akşam hazırlanan sabah da onu içsem olurmu yoksa illa taze mi yapilcak

Anladım canım tşk ederim birşey daha akşam hazırlanan sabah da onu içsem olurmu yoksa illa taze mi yapilcak
İlla taze olacak hatta ılık içmen lazım çok soğumadan hem soğuyunca çok kokuyor zaten içilmiyor

Geç kaldım ozaman gelecek aya kaldı bide kaç gün içmek gerekiyor

canım ibrah,m saraçoğlunun sitesinde adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanacak diyor. ben tam 14. günü başladım şuan 4. günüm ve cidden farkı kendim görebiliyorum . fazla miktarda akıntım oluyor. geç değil başlaman için

Sıkıntı olmaz diyosun yani ben yumurtlama dönemindeyim şuan ama

yoo yani zaten adam diyor ki adet bitiminden itibaren 7. günü dio oda zaten 14. güne tekabül ediyor:) sen kaçıncı gündesin şuan ilk adet olduğun günden sayy:)

yoo yani zaten adam diyor ki adet bitiminden itibaren 7. günü dio oda zaten 14. güne tekabül ediyor:) sen kaçıncı gündesin şuan ilk adet olduğun günden sayy:)
bende youtubeden ızledım saracoglunu zahıde yetıse cıktıgı programda adet bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dıye kendı agzıyla dıyor ınternette ellı tane degsk sey var cokk karısık

bende youtubeden ızledım saracoglunu zahıde yetıse cıktıgı programda adet bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dıye kendı agzıyla dıyor ınternette ellı tane degsk sey var cokk karısık

:) alla alla gazetede falanda öyle okudum :) neyse önemli olan işe yaraması :) umarım da yararrr :) geçen ay klomen kullanmıştım doktor kist oluştu dedi bende bu ay ondan dolayı kullanıyorum . Bide çogu kişi hamile kalmış :) deniyorum bakalım herkes için şifa olur inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…