aamınnn canımm ınsallah faydasını beraber göruruzzcok sevindim İnşAllah faydasınız görürsün umarım bende görürüm Allah hakkımızda hayırlısını versın
aayy aglama canım ya yazık sana ınan bana bende cok agladım hiç bir halta yaramıyo kendı psıkılojımı bozdum resmen ama şimdi iyiyim bosver kafanı mesgul etmeye calısİnşAllah sabah berı ağlıyorum umarım bu kez olur buda bır umut işte Allah razı olsun
Sabah akşam içeceksin canım yemekten on dk önce ılık olarak soğuyunca kötü kokuyor zaten su kaynamaya başlayınca atacaksın soğanı kapalı kaynayacakslm kızlar bende adet bıtımınden ıkı gun sonra basladım sogan kürüne sadece sabahları ac karnına ıcıorm da bi türlü çözemedım kaynayan suyun içine mi atıyoruz soganı yoksa direk bastan soganlamı kaynatıyoruz bırde agzı kapalımı olcak
aayy aglama canım ya yazık sana ınan bana bende cok agladım hiç bir halta yaramıyo kendı psıkılojımı bozdum resmen ama şimdi iyiyim bosver kafanı mesgul etmeye calıs
saoll cnm tesekkur ettımSabah akşam içeceksin canım yemekten on dk önce ılık olarak soğuyunca kötü kokuyor zaten su kaynamaya başlayınca atacaksın soğanı kapalı kaynayacak
moralini düzelt bu işler morale baglı maalesef utunca hersey oluomuss napalım mecburuz zor bılırm ama yapck bısey yok mesela bnm ruh halım suan cok karısık üzüntülümym sevinçlimym belli degl :)Bu ay kararlamıştım üzümiycektım ama olmuyorbenımde psikilpjım yerle bir ama toparlıycam en azından bı umudum daha oluştu kürü yapıcam
Rica ederim umarım fayda görürsün ben faydasını görmüştümsaoll cnm tesekkur ettım
sen ne için kullanmstn cnmRica ederim umarım fayda görürsün ben faydasını görmüştüm
sende tedavi goruomsn problemın neiki yıl her ay başı bunu yaşıdım bende kendıme şaşıyorum ama elımde olmuyor.Allah bu yolda herkezın yardımcısı osun ve isteyen herkeze verin İnşAllah.Sana teşekkür ederim durumdan benı haberdar et canım kür yumurtaya bişe yapmasın:)bende beş gün sonra başlıycam inşAllah
Benim pkom var tam bi sene uğraştık ovulasyon testi gün sayma falan kar etmedi soğan kürünü denedim o ay hamile kaldım tabi soğan kürüyle bir gün sayarak çalışmalar devam ettisen ne için kullanmstn cnm
ooo iyimiş benmde fsh sorunum var yumurta rezervi düşük fshm 9,75 sınırdaBenim pkom var tam bi sene uğraştık ovulasyon testi gün sayma falan kar etmedi soğan kürünü denedim o ay hamile kaldım tabi soğan kürüyle bir gün sayarak çalışmalar devam etti
klomen kullandm gecen ay gebelık olmadı bu ay yıne kullandm bıtırdım sımdılık gün aşırı ilşki verdı doktor bende onun yanı sıra ııcmek ıstıorm sogan suyunuBenim pkom var tam bi sene uğraştık ovulasyon testi gün sayma falan kar etmedi soğan kürünü denedim o ay hamile kaldım tabi soğan kürüyle bir gün sayarak çalışmalar devam etti
Fsh hakkında pek bilgim yok canım ama yumurta kalitesini arttırmada faydası var diye okumuştum soğan kürünün ben çok şaşırdım o ay da olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık gerçi bi talihsizlik sonucu bebeğimi kaybettim ama toparlanır toparlanmaz yeniden deneyeceğim tabi soğan kürüyle zararı yok hatta başka faydaları da var denemekle bişey kaybetmeyizooo iyimiş benmde fsh sorunum var yumurta rezervi düşük fshm 9,75 sınırda
aynen cnm bencede cok haklısın bende bırakmıyım denemeye devam edıyım hem yumurta takıbıde yaptırıorm ztnFsh hakkında pek bilgim yok canım ama yumurta kalitesini arttırmada faydası var diye okumuştum soğan kürünün ben çok şaşırdım o ay da olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık gerçi bi talihsizlik sonucu bebeğimi kaybettim ama toparlanır toparlanmaz yeniden deneyeceğim tabi soğan kürüyle zararı yok hatta başka faydaları da var denemekle bişey kaybetmeyiz
bebegını kaybetmene cok üzüldüm fakat sogan suyunun etkısı olabılırmı düşüğünde bunu düüşndnmu hıcFsh hakkında pek bilgim yok canım ama yumurta kalitesini arttırmada faydası var diye okumuştum soğan kürünün ben çok şaşırdım o ay da olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık gerçi bi talihsizlik sonucu bebeğimi kaybettim ama toparlanır toparlanmaz yeniden deneyeceğim tabi soğan kürüyle zararı yok hatta başka faydaları da var denemekle bişey kaybetmeyiz
Sağol canım yok alakası yok 4 ayı geçmiştik 5.aydaydık bebeğin herşeyi normaldi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim rahmim pek nazlı çıktı 350 gramlık oğluşumu taşıyamadı açıldı kese aşağı indi ve patladı bidahaki gebelikte dikiş atılacak ve yatarak geçecekbebegını kaybetmene cok üzüldüm fakat sogan suyunun etkısı olabılırmı düşüğünde bunu düüşndnmu hıc
hııımmm geçmiş olsun canım inş bende bu ay hamıle kalırım kendı kendıme hıc hamıle kalacagımı bıle dıle getıremedım bu zamana kadar sankı herkesn olcakmısta bnm olmıcakms gbı geldı ama bakalım gecen aya göre bu ay daha iyiyimSağol canım yok alakası yok 4 ayı geçmiştik 5.aydaydık bebeğin herşeyi normaldi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim rahmim pek nazlı çıktı 350 gramlık oğluşumu taşıyamadı açıldı kese aşağı indi ve patladı bidahaki gebelikte dikiş atılacak ve yatarak geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?