SOĞANKÜRÜ HAKKINDA YARIM

Hira_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
101
70
98
36
Merhaba arkadaşlar...İki yıldır evliyim ama bebeğim olmuyordoktorlara gidiyorum sürekli ama bu ay soğankürünü denemk istiyorum belkı derdime derman odur....Daha önce yapan var mı adetın kacıncı günü başlanıyor kaç gün içilecek bılgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

yap hiracığım ama soğan kürüne güvenerek değil Allaha dua ederek yap bu kürü inşallah faydasını görürsün

ayrıntıları saraçoğlunun sitesinden bak ve bir an evvel başla

yap hiracığım ama soğan kürüne güvenerek değil Allaha dua ederek yap bu kürü inşallah faydasını görürsün

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdığınız için:) İnşAllah canım Allahtan başka yardımcım yok zaten herşey onun izniyle olacak umarım faydasınız görürüm.İki yıl boyunca hergun cocuk hasretıyle yaşıyorum unuttugumun bır gun olmadı atladıgım bır ay olmadı her ay oldu olacak dıye dıye bugune geldık.Bu ayda bu yontemı denıcem umarım Allahın izniyle faydasını görürüm

canım bu süreçte sana elimden geldiği kadar destek olurum yeter ki sen zamanında başla küre ve bırakma sonuna kadar sürdür özelden yazabilrisin istersen burdan da sana elimden geldiğince faydalı olmaya çalışırım kaç yaşındasın?

Allah razı olsun canım.Şuan ihtiyacım olan benı dinleyecek, fikir verec bırıydi senıde Allah gönderdi Teşekkur ederim ilgin için senı özelden biraz rahatsız edeyım ozaman.Şimdiden hakkını helal et olur mu

valla bende ıkı gun oldu baslayalı dun youtubeden acttım ıbrahımm saracoglunun vıdeosunu ızledım adet bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dıyor bende oyle yaptm

valla bende ıkı gun oldu baslayalı dun youtubeden acttım ıbrahımm saracoglunun vıdeosunu ızledım adet bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dıyor bende oyle yaptm

bende o şekilde başlıycam bakalım hayırlısı artık umarım faydasını görürüz

slm kızlar bende adet bıtımınden ıkı gun sonra basladım sogan kürüne sadece sabahları ac karnına ıcıorm da bi türlü çözemedım kaynayan suyun içine mi atıyoruz soganı yoksa direk bastan soganlamı kaynatıyoruz bırde agzı kapalımı olcak

cnm benım arkadasımmm yaptı ama kist için faydalı onda sonradan hamıle kaldı kist yuzunden hamıle kalamıodu bırde devaölı kist uretiyormus kendı kendıne onda işe yaramıs aslında ben klomen kullanıyorum cogu kişide kist yapıomuş o yuzden en cok kullanmak istedm

kist te iyi geliyor ozaman bende vardı ama gecen ay doktor bıse demedi kistin var yada yok bende gectı diye tahmın ediyorum.Şimdi ben bu ay kulanasam hamıle kalırmıyım yoksa kisttemı faydası var.Bu ay içimden bi ses küründen vaz gec klomen kullan dıyor ne yapacagımı bilmez durumdayım

benım doktorum klomenı verdgı ıcın ben kullandm vermese kullanmazdm bı basıma sende o sekılde doktor verdyse kullan klomenı gercekden doktor takıbı gereklı cunku sogan küründen hamıle kalanda var

benım doktorum klomenı verdgı ıcın ben kullandm vermese kullanmazdm bı basıma sende o sekılde doktor verdyse kullan klomenı gercekden doktor takıbı gereklı cunku sogan küründen hamıle kalanda var

bu ay doktora gitmedim gecen ay iğne vermişti yaptım ama faydası olmadı şuan hasta oldum doktorum gel dememişti bu ayda soğan kürü kulanma kararı aldım işte bı yanda klomen kulanayım öyle doktora gideyim diyor yanı kafa karışık

klomen kullan doktora gıt ben hem klomen kullandım hemde sogan kürü uyguluorm suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…