• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sogan ve ıncır kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

soncen28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
131
89
48
38
Selam arkadaşlar bir yıla yakındır bebek düşünüyoruz.herhangi bir sorunumuz olmamasına ragmen maalesef olmadı bende sogan ve incır kürü yapmaya karar verdim. Ama hangısını önce yapmalıyım kaç gün yapmalıyım kürleri araştırma yaparken baya kafam karıştı tecrübeleri olanlar tecrübeleeini paylasabılırse çok sevınirim.

Selam arkadaşlar bir yıla yakındır bebek düşünüyoruz.herhangi bir sorunumuz olmamasına ragmen maalesef olmadı bende sogan ve incır kürü yapmaya karar verdim. Ama hangısını önce yapmalıyım kaç gün yapmalıyım kürleri araştırma yaparken baya kafam karıştı tecrübeleri olanlar tecrübeleeini paylasabılırse çok sevınirim.
Canim ben incir kürü yapıyorum. Sabah aç karnına akşam yatmadan önce hergun taze yapıyorum. 5 6 adet inciri az yıkayıp ortadan ikiye kesiyorum 15 dk kaynatikktan sonra dinlendirip içiyorum kesinlikle tencere kapagi kapalı olucak bu kürü 21 gün uygula. 7 gün ara ver

Canim ben incir kürü yapıyorum. Sabah aç karnına akşam yatmadan önce hergun taze yapıyorum. 5 6 adet inciri az yıkayıp ortadan ikiye kesiyorum 15 dk kaynatikktan sonra dinlendirip içiyorum kesinlikle tencere kapagi kapalı olucak bu kürü 21 gün uygula. 7 gün ara ver
Ya bırde sogan yapın ılk dedıler kafam karıstı

Bazı yerlerde ılk sogan kurunu ardından da ıncırı yapın yazınca kararsız kaldım
Bende çok araştırdım fakat ayrı ayrı olabiliyormuş ben zaten doktor kontörlündeyim bu hafta yumurtalık olcumum vardı gayet güzel çıktı rabbim sayesinde elbet ama bunuda katkısı vardır elbet

Bende çok araştırdım fakat ayrı ayrı olabiliyormuş ben zaten doktor kontörlündeyim bu hafta yumurtalık olcumum vardı gayet güzel çıktı rabbim sayesinde elbet ama bunuda katkısı vardır elbet
Sen sadece ıncırı yapmıstın demı adet den sonra mı hemen başlanıyor

Çok heyecanliyim ben de başlayacağım. Bu ay hem klomen hem soğan kürüyapacağım inşallah. Adaletim bitince 3 gun sonra başlayacağım. 15 gün sürecek. 1 yıldır istiyoruz inşallah tutar ne diyelim. polikistik over yapı var yumurtalıklarımda, herhangi bir hormon problemim ya da kilo problemim yok. Kan değerlerim çok iyi. Adetim düzenli.

Back