soğan ve incir kürü lütfen yardım!!!

olurolur

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
223
43
318
kızlar eşimde varikosel var değerleri normalin biraz altında ama 6 aydır hamile kalamıyorum ona keçiboynuzu kürü uyguluyorum.. bende bir sorun var mı bilmiyorum doktora gitmedim.. hiçbi sorunum olmadığı halde bu kürleri uygulasam zararlı olur mu bana?

Benimde sorunum olmadığı halde incir kürü yaptım geçen ay bu ayda adetim gecikti 5 gün hiç gecikmez di kendi elimle dengeli bozdum. Indir kurunu yapacak san havucuda unutma yumurtayı çatlama si için. Eşin için bi sakıncası olmaz sanirim

kızlar kafam çok karşık bilmiyorum yapsam mı yapmasam mı.. yaparsam belki daha kolay hamile kalırım diyorum bi yandan da ya herşeyi kendi elimle bozarsam diyorum.. bi türlü karar veremedim açıkçası

canım belki hamilesindir test falan yaptın mı

kızlar ben bişey daha sorucam 15 gündür hayıt tohumu çayı içiyorum.. eğer bişeyleer yolunda değilse diye.. hormonları dengeliyormuş, kaliteli yumurtlamayı da sağlıyormuş.. bu ayki adetim 2 gün sürdü hiçbişe anlamadım neden böle oldu.. hayıt tohumu kullanıp farklı bi etki gören var mı?

Bende doktora gitmedim ve 2 kür sogan denedim su an 2. Incirdeyim.2 kur sogan denedigim ayda ikisindede adetim 3 gun gecikti heyecanlandim ama malesef ikiside yumurtalik kistiymis( adetim hicccc sasmaz normalde)incir yaptigim ilk ay adetim tam gununde geldi su an dedigim gibi 2. Incirdeyim oyle iste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…