- Konu Sahibi pembepolar
kıızlaaar aknenin üzerine gece yatmadan soğan suyu sürülüp yatınca akne sabaha geçiyormuş/sönüyormuş
deneyen var mı, denemeden önce sormak istedimmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıllardır sivilce/akne derdiyle uğraşan bir insan olarak bunu da denedim. Yalnız bana faydası dokunmadı, tek etkisi gözlerimde yaşlar ve iğrenç koku oldu :)
Uzun zaman böyle hem doğal, hem kozmetik, hem dermatolojik çareleri deneyince artık anladım ki herkesin cildi farklı reaksiyon veriyor kesinlikle. Benim çok hassas ve kızaran cildim olduğu için kesinlikle limon, soğan, domates falan etki etmedi daha da kızarttı. Ama kil ve lavanta yağı iyi geldi mesela :) Her şey deneme yanılma yoluyla, ama eğer deneyeceksen önce küçük bir bölgede denemeni tavsiye ederim cildinin tepkisini gör.
geçmiş olsun canım, inşallah faydasını görürsün.. ben 2 kere gittim doktora, ilkinde antibiyotik ve krem vermişti. 2.sinde geçmediğini söyledim "o zaman roaccutane yazıcaz" dedi. "yok ben almıyim bana antibiyotik yazın" dedim. kısa süreli küçük etkiler gösteriyo o ilaçlar da. roaccutane da öyle; aylar sonra tekrar çıkıyomuş sivilcelerCanım böyle şeylerle uğraşmana deymez hepsi boşşş bende senelerdr çekiyorm bu sivilce illetini denemediğim şey kalmadı doktora gitttm tedavi oluyorm şuan bi dermotoloğa gitt sende bence
kıızlaaar aknenin üzerine gece yatmadan soğan suyu sürülüp yatınca akne sabaha geçiyormuş/sönüyormuşdeneyen var mı, denemeden önce sormak istedimmmmmmmm
ben denedim bir türlü sıkamadığım aknem bayram üzeri beni hasta etmişti soğan suyunu sürdüm ikinci gününe cildim pürüzsüz olmadı ama her sürüşümde biraz daha küçüldü 3 4 günde toparladı .
Kuzenim suyunu sıkıp komple yüzüne sürüyor biraz bekletip yıkıyordu mesela küçük küçük sivilcelerinin sönmesi için .