Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim ben sadece bir kere sogan suyunu bacaklarimda denedim,acayip fark etmisti... Hem cikis suresi uzamisti,hemde seyrek cikmisti.... Firsatim olup tekrar edemedim ama tavsiye ediyorum,bende baslicam en kisa zamanda..
Canim ben sadece bir kere sogan suyunu bacaklarimda denedim,acayip fark etmisti... Hem cikis suresi uzamisti,hemde seyrek cikmisti.... Firsatim olup tekrar edemedim ama tavsiye ediyorum,bende baslicam en kisa zamanda..
ben de limon tuz denedim çok faydasını gördm bi kere geç çıkartıo bana o bile yetr. zamnla da seyrekleşeceğini düşünüorm.soğan henz denemedm ikisini de deneyen arkdşlar yazarlarsa daha aydnlatıcı olr bizler için
soğan suyunu ben denemiştim hem çıkış süresi uzamıştı hemde tüyler daha açık renkli çıktı bi dahaki almamda acı da çok hafif olmuştu.fakat tekrar yapamadım
soğan suyunu bende denedim çok pis kokmuştu odam hatta kardeşm gece zor uyumuş uyurken :) üstelk hemen çıktı geç çıkma gibi bişide olmadı birde limon tuzu denicem