Canim gerçekten yok oldumu ne kistiydi sendekisogan suyu ah ah :) onu kaynatmaktan sıkılmıstım. zaten kaynayınca iğrenc kokuyor neyseki burnumu kapatınca içiyorum:) çok şükür ilk kür bitti müsait oldugumda bir ay sonra falan 10 günlük kür daha yapıcam. sevinilecek taraf ise kistlerim yok oldu. bunun sayesindemi yoksa yasmin sayesindemi bilmiyorum. herkes kurtulur insallah kistlerden.
Ya banada doktor kist var dedi milimetrik her iki overdede ise yarar mı acaba adetine bi faydası oldumu caniminan yok oldu. benim kistim 5 cm idi adetin 3. gunu gel yine bakcam dedi gittim küçülmüş dedi dogum kontrol ilacı verdi. 4 aydır içiyorum sonra bebek istedigim için gecen ay bıraktım sogan suyuna basladım dun dr ye gittim kist yok dedi. basit kist diye bişey dediydi ama bilmiyom ne kisti. öyle bişey çıktı agzından.
Yaa banada söyle o şeyi bende alayım :)))) hormonların nasıl peki duzenlimiSen düzenli ic canım,su ramazan bitsn bende düzenli baslicam benmde pcos var adetlerm düzenli değil benim kistlerim kistcikmis doktor öyle demsti kistden de küçükmüş arada sırada icmstm ben ama böyle nasıl diyeyim yinede bişeyler atmamı saglıyodu burda cok okudum ben düzenli kullnıp kistleri eriyen bide annem sarımsaklı bi icecek varmıs onu da icircek bana kist miyom ne varsa eritiyo diyo bende baya sey akıttı hcbiseym olmamsına ragmen dedi ramazan btsn baslicam hepsine
aminnnn :) Allah seninde rahat bi dogum yapıp sağ salim bebişini kucagına almayı nasip etsin.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Senin ne sorunun var kist vs misarımsaklı içecek ne ki, sevgili tcetveli benim adetlerim düzenli idi şimdi yeni olucam sogan suyundan sonra
Sarımsaklı iceciği sorup öğrenicem simdi aslında benim hormonlarm normal seviyede önceden değildi ama düzeldi sonradan kan testlerm normal cıkıyor ama bende biraz kilo ile alakalı doktor vücut kitle endeksin 21-22 olsn düzelir dediYaa banada söyle o şeyi bende alayım :)))) hormonların nasıl peki duzenlimi
O normal sarımsaklı su muŞu sarımsaklı su olayını sordum arkadaslar, acıkcası anneme de sasırdım :) ben yokken o baya internette araştırma yapmıs bi doktora denk gelmiş videoları yazılarını okumuş dediklerini mantıklı buldum dedi sonra doktoru aramıs telefonda konusmuslar durumuanlatmıs kist durumunu doktor sorular sormus fln bu sarımsaklı suyu söylemiş annemde almıs o biraz baslamıs ben cok iltihap attım parca fln attm diyo bide annemn kasıntı problemi vardı onun icnde almıs kasıntısı gecti gercekten de ramazan btsn bende bu suyu icicem hemde diyetsyene baslicam bakalım benm pcos nolcak
kistti gecti korkuyorum yeniden olur diyeSenin ne sorunun var kist vs mi