How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

soğan suyu

Umay20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
878
24
98
...

Son düzenleme:
selam kızlar. ben iki yıllık evliyim şimdiye kadar da düşünmemiştik bu ay başladık hayırlısı inşallah. ama kayınvalidem ne hikmetse çocuğumuz olmuyo diye düşünüyo. mesela herkesin içinde yemek sofrasında seni jinekoloğa götürücem demişti başımdan kaynar sular döküldü sandım. ikide bir kızım bak ssoğan suyu iç diyo ne için diyorum bebek için diyo. iyi de biz ddüşünmüyoruz daha diyorum inanmıyo. napıcam ben bu kadınla? sinirden kullanıcı adımı soğan suyu yaptım..:))

benim ne zaman çocuk yapacaağımdan ona ne ki neden baskı yapıyosun. bi de gerçekten denemiş de olmuyo olsa düşünsenize daha ayıp yaaptığı ne kadar üzülürdüm. bu kaynanalar hep mi böyle?

boşver ya takma kaynana işte yaşlı kadınlar hep böyle oluyo sen sonucu alınca suratına atarsın :))):):):

K.validesi olanlar hep ayni dertten muzdarip.

Yatak odasina karismak ne kadar ayip aslinda.

Sogan suyu da iltihabi olanlara iyi geliyor bu arada.

neymiş efendim bi tane doğurup öyle korunucakmışım. korunma mevzusu kayınpederin kayınbiraderin yanında açılacak mevzu mu ya nedir yani? soğan suyunda boğasım geliyo valla..:))

neymiş efendim bi tane doğurup öyle korunucakmışım. korunma mevzusu kayınpederin kayınbiraderin yanında açılacak mevzu mu ya nedir yani? soğan suyunda boğasım geliyo valla..:))

soğan suyunda boğasım geliyo valla..:)) çok güldüm ALLAH da sizi güldürsün

canım varya k.valdene kızma.bu ara bu soğan suyu herkesin dilinde, Soğan suyu efsane olmuş.
ama bence şehir efsanesi valla boş iş

Arkadaşım soğan suyunu görünce çok şaşırdım. Benim lisedeyken bir arkadaşım vardı. Annesi 40 yaşında hamile klamıştı. Utandığı için kimseye söyleyemedi. Bir de küçük bir yerde yaşıyorlardı. Annesi bebeği düşürmek için soğanı kaynatıp içine bişeyler koyup içmişti. Bebek düştü. Ben soğan suyunun hep bu yönünü duymuştum. Faydasını ilk defa senin kayınvalidenden duydum :D

canım boşver kayınvalıdeler hep oyle benım esıme de herkes baskı yapıp durdu snr oda yapalım da herkes rahat etsın dedı bende ınadına bekledım kendımı hazır hıssedınce yapacam dedım ve oyle de oldu oyle ol deyınce olan bırsey degıl kı bu canım çaba emek ıster:)
birde benım ablamın çocugu olmuyor 6 yıllık evlı aslında esınde sorun var herkes ben yapmayınca onunda olmuyor bak demeye başlamıştı.

Back