Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimSoğan kabuğu suyu adet söktürücü olarak tüketiliyor diye biliyorum fakat başka bir bilgim yok.
Ocak ayında yaptığım ve o ay hamile kaldığım bir kür. 7 aydır deniyorduk. Rahmi temizliyorArkadaşlar merhaba aslında sorum gebelikle ilgili değil ama soğan suyu ya da soğan kürü kadın hastalıklarına iyi geliyor mu bir akrabama doktor önermiş fakat eğer bilgisi olan faydasını gören varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Akıntı mantar vs.
Bende gebelik için değil de pcos için merak ediyorum nasıl yaptınızOcak ayında yaptığım ve o ay hamile kaldığım bir kür. 7 aydır deniyorduk. Rahmi temizliyorpcos vardı üstelik
Teşekkür ederim ben de rahim temizliyor diye bişey duydum ama emin olamadım şuan da buna ihtiyacım var çünkü, henüz net belli olmadığı için ilaca başlamadım ama en azından iyi gelirse içmeyi deneyeyim dedim. Teşekkür ederim cevabınız içinOcak ayında yaptığım ve o ay hamile kaldığım bir kür. 7 aydır deniyorduk. Rahmi temizliyorpcos vardı üstelik
Benim bat 19 şubat test yapmadım bekliyorum eğer adet olursam bende başlayacağım soğan suyuna umarım içebilirimTeşekkür ederim ben de rahim temizliyor diye bişey duydum ama emin olamadım şuan da buna ihtiyacım var çünkü, henüz net belli olmadığı için ilaca başlamadım ama en azından iyi gelirse içmeyi deneyeyim dedim. Teşekkür ederim cevabınız için
ben içmiştim ama sadece bir kere merak etmeyin su gibi acılık yok. içtikten sonra ağzımızda hani soğanlı cips yeriz ya öyle bi tat kalıyor sadeceBenim bat 19 şubat test yapmadım bekliyorum eğer adet olursam bende başlayacağım soğan suyuna umarım içebilirim
İçtiğiniz de faydasını gördünüz müben içmiştim ama sadece bir kere merak etmeyin su gibi acılık yok. içtikten sonra ağzımızda hani soğanlı cips yeriz ya öyle bi tat kalıyor sadece
sadece bir kere içtim o da şöyle teyzem içiyordu kendisine yapmıştı bana sen de iç rahime iyi geliyor demişti o yüzden sadece bir kez içtim. devam etseydim belki faydasını görürdümİçtiğiniz de faydasını gördünüz mü
İnşallah bu ay sürekli içer ve faydasını görürüz batınız ne zaman ne zaman başlayacaksınızs
sadece bir kere içtim o da şöyle teyzem içiyordu kendisine yapmıştı bana sen de iç rahime iyi geliyor demişti o yüzden sadece bir kez içtim. devam etseydim belki faydasını görürdüm
Benim şimdi reglim çok yakın olsun bitsin muhtemelen haftaya salı günü falan başlarım.İnşallah bu ay sürekli içer ve faydasını görürüz batınız ne zaman ne zaman başlayacaksınız