- 29 Ağustos 2022
- 14
- 4
- 26
- Konu Sahibi Karadnzfrtnas
Soğan suyu ile adet görüp gebe kalan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetlerim düzenliydi zaten ama gebelik olur mu diye yapmıştım.Gebe kalmadım ama o ay içinde adet düzenimi bozmuştu.Soğan suyu ile adet görüp gebe kalan varmı?
Çok teşekkür ederim adet düzensizliği için ne yapabilirim bilginiz varmı ?Adetlerim düzenliydi zaten ama gebelik olur mu diye yapmıştım.Gebe kalmadım ama o ay içinde adet düzenimi bozmuştu.
Soğan suyu rahimde incelme yapıyormuş bilgin olsun canım
Uzmana gidip muayne olun kürle filan olmuyorÇok teşekkür ederim adet düzensizliği için ne yapabilirim bilginiz varmı ?
Stres o kadar etkiliyor muAdet düzensizliği için değilde hamile kalırım belki diye denemiştim ama içtiğim ay hamile kalmadım . Tamamen psikolojik stresten hamile kalamadim sonra doktora gittigim.psikologa kafama takmadigim ay hamile.kaldim 2021 doğumlu bir oğlum var şuan yeniden hamileyim . Stres yapıyorsanız gerçekten önce o stresi atmak çok ama.cok önemli
Ebru Ceylan ?Uzmana gidip muayne olun kürle filan olmuyor
Birde şöyle Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajı deneyebilirsiniz şayet gebe değilseniz
YouTube’dan bakabilirsinizEbru Ceylan ?
Teşekkür ederimYouTube’dan bakabilirsiniz
Rica ederimTeşekkür ederim
Ben 1 sene boyunca hamile.kalamadim doktor hiç bir sorun yok diyordu ama.cok stres yapmıştım . Hep okurdum.stres hamileliği engelliyor diye başıma.geldi .Stres o kadar etkiliyor mu
Oooo bendeki olan sinir nasıl olacak acabaBen 1 sene boyunca hamile.kalamadim doktor hiç bir sorun yok diyordu ama.cok stres yapmıştım . Hep okurdum.stres hamileliği engelliyor diye başıma.geldi .
Soğan suyu uyguladığım ay hamile kaldım sağlıksız bir gebelik olduğı için 4 haftalıkken kaybettimSoğan suyu ile adet görüp gebe kalan varmı?