Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba..bende tam 2 aydır hayıt ıcıyorum,bı ıkı ay daha kullanıp adacayı ıcmek cok mantıklı geldı..ıkısı aynı anda fazla gelır dıye dusunuyorum,olmasa bıle artık annem ızın vermez gıbıme gelıyo:) pekı adacayını aktardan alıp mı demlıcez,yoksa marketlerde satılan poset adacayı da olur mu? Bu arada tarlusal bende mıde bulantısı ve ıshal yapmıstı,1 defa kullandım bır daha da kullanmadım..doğal yolla duzene sokmaya calısıyorum sımdılık..nasılsa evlı degılım,cocuk derdım yok..duzene gırmezse ılerde dusunurum artık ılac falan

ben adaçayını sıcak su kaynatıp bardağın içinde bekletip içiyorum:26: sizler nasıl içiyorsunuz

Ben poset cay olarak ıcmıstım bır ıkı defa..bıtkı caylarını ıctıgımız gıbı yanı

Kizlar bende yaklasik 11 aydir hiiiicccc adet olmadim.hatta altinci ayinda DK hapi kullandim progestan gene olmadim.tum hormonlarim normalmis.doktorda sasti kaldi.bir aydir sogan suyu yapiorum.gogsum agirmaya basladi iki haftadir ama o kadar.bugunde hayita basliicamm. erkek cocugu gibi oldum arkadas yaaaa

soğan suyu adet sökmüyor malesef, ben de denedim (

ben pko yum, soğan kürünin ikinci ayındayım, doğum kontrol hapı yutuyorum bayağdır, o sayede adet oluyorum. ama hapı bırakınca gene adetim durur gibi geliyor, çünkü artık yumurtlamıyorum (

MUEBBETcim dk hapida vucudu mahfediyor.bende inanilmaz bas donmesi yapmisti sende bise yapmiyormu.nereye kadar icilebilirki hap.bunu dogal yollarla halletmek lazim sanki.

yok herhangi bi yan etkisi, varsa da olsun, çünkü adet olmak çok önemli bence.
moral en büyük ilaçtır, ve adet olmak moralimi yüksek tutuyor
ama işte soğan kürü yapıyorum, doğal olarak :) inşallah faydası olur, ama dediğim gibi yumurtlamayalı bayağ oldu (

ay moral onemli gercekten.bende huy degistirdim sanki.huysuz ihtiyarlara dondum herseye "nedenmis o" diyorum:))

olmuyor işte yok yok adet olamıyorum kaç ay oldu :14

maydanozu kaynatıp içebilirsın. kesınlıkle etkısını qosterır:) bende denedım ve faydasını qordum. ayrıca kılo vermeyede yardımcı oluyor

Maydanoz muu,yaparım ama annem artık cok kızıyo,herseyı karıstırıyorum dıye bu arada benım soğanda ıkıncı kürüm 28 nısan da bıttı ama ben adet olmadım,belırtım de yok tarlusal mı kullansam acaba? Adet olamayınca cok sısıyorum ya su anda davul gıbıyım,en son 1 Nısan'da adet olmustum

Maydanoz muu,yaparım ama annem artık cok kızıyo,herseyı karıstırıyorum dıye bu arada benım soğanda ıkıncı kürüm 28 nısan da bıttı ama ben adet olmadım,belırtım de yok tarlusal mı kullansam acaba? Adet olamayınca cok sısıyorum ya su anda davul gıbıyım,en son 1 Nısan'da adet olmustum

Maydanoz muu,yaparım ama annem artık cok kızıyo,herseyı karıstırıyorum dıye bu arada benım soğanda ıkıncı kürüm 28 nısan da bıttı ama ben adet olmadım,belırtım de yok tarlusal mı kullansam acaba? Adet olamayınca cok sısıyorum ya su anda davul gıbıyım,en son 1 Nısan'da adet olmustum.

Ay bu ne?? Kac tane aynı mesajı atmısım,benım telefonum kafayı yedı sanırım :S

civanperçemi canım eeenn süper kendim denedim 15-20 gün kaynamış suya biraz civanperçemi atıyorsun sabahları bir bardak içiyorsun yada bir doktora git canım

Artik ne varsa abaniyorum.gunde iki kez sogan suyu iki kez hayit bir kez adacayi allah ne verdiyse.yetti beeeeeee...:))huhhuuuu beybiii...

içim dışım bitki çayı oldu . ne duyarsam içiyorum bir umut

Doktora gıttım kac defa,hep ılac hep ılac..ılac kullanınca zaten oluyorum,doğal yolla bekle bekle çatlıcam artıksu an gunde 2 bardak hayıt ıcıyorum cıvanpercemıyle ıkısı dokunmaz dımı

bende aynı durumdayım catlıcam yakında tarlu ıctım 7 gun oldu hala yokkkkkkkkkkkkkk.
aglıcam artık hazıranda da tatıle gıdıcez denk gelırse kafayı yerım dok 3 kere gıttım hep aynıı

arkadaşlar foruma yeni üye oldum henüz keşfedemedim tam olarak 6 haftalık hamileyim ama son bir haftadır kanama görüyorum ara ara kimi zaman kahve kimi zaman kıpkırmızı doktora gittik çalıştığım içim bir hafta rapor aldım 2.5 senelik evliyim ve 8 aydır bebek istiyorduk rabbim sonunda verdi ama başımda böyle bir tehlike var progestan kullanıyorum bide haftada bir iğnem var yarın kontrolüm var doktora gidicez başına böyle bişey gelen varmı bu bebeği çok istiyoruz ve psikolojim tamamiyle alt üst oldu yardım edin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…