Merhaba canım, öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah, soğan suyunun yumurtlamaya sağlıklı yumurtlara ve kistlere iyi geldiğini ben de duydum. benim bildiğim kadarıyla yemeklerden önce sabah ve akşam içmen gerekiyor. Ama internette ibrahim saraçoğlu soğan suyu diye bakmışsındır sanırım orda da net tarifi var. Kanamadan bahsetmişsin sanırım ara kanama, bundan dr a bahsettin mi bir çok sebebi olabiliyor çünkü.Sevgili arkadaşlar benim yumurtalıklarımda sol tarafta kist var. doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü kilo aldırıyor ve tüy sorunu yapıyor. geçen doktora gittiğimde visanne isimli bir ilaç verdi onu da kullandım ama on beş gunden sonra dayanamadım yan etkileri beni sarstı. e ben şimdi bebek de düşünüyorum. çevremdekilerde diyor soğan suyu iç söker atar kisti :=) kararsız kaldım kullanan varmı bu suyu etkileri yan etkileri neler bilgi verirseniz sevinirim.
kendi kafana göre niye reçete yazıyorsun delimisin sen doktora başvurmadan hiçbirişe kalkışma.....Sevgili arkadaşlar benim yumurtalıklarımda sol tarafta kist var. doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü kilo aldırıyor ve tüy sorunu yapıyor. geçen doktora gittiğimde visanne isimli bir ilaç verdi onu da kullandım ama on beş gunden sonra dayanamadım yan etkileri beni sarstı. e ben şimdi bebek de düşünüyorum. çevremdekilerde diyor soğan suyu iç söker atar kisti :=) kararsız kaldım kullanan varmı bu suyu etkileri yan etkileri neler bilgi verirseniz sevinirim.
benimde 3 mm lik bi kistim vardı. ilaç kullanmaya gerek yok demişti doktorum. bende soğan kürünü kullanayım dedim çocuk düşündüğümüz için. 14 gün kullandım sonrasında kistim patladı 5 ay filan oldu. Şükür bir daha da kist oluşmadı =) bilginiz olsunSevgili arkadaşlar benim yumurtalıklarımda sol tarafta kist var. doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü kilo aldırıyor ve tüy sorunu yapıyor. geçen doktora gittiğimde visanne isimli bir ilaç verdi onu da kullandım ama on beş gunden sonra dayanamadım yan etkileri beni sarstı. e ben şimdi bebek de düşünüyorum. çevremdekilerde diyor soğan suyu iç söker atar kisti :=) kararsız kaldım kullanan varmı bu suyu etkileri yan etkileri neler bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?