Soğan Suyu Ne Kadar Faydalı?

gul_gunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
266
537
103
Sevgili arkadaşlar benim yumurtalıklarımda sol tarafta kist var. doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü kilo aldırıyor ve tüy sorunu yapıyor. geçen doktora gittiğimde visanne isimli bir ilaç verdi onu da kullandım ama on beş gunden sonra dayanamadım yan etkileri beni sarstı. e ben şimdi bebek de düşünüyorum. çevremdekilerde diyor soğan suyu iç söker atar kisti :=) kararsız kaldım kullanan varmı bu suyu etkileri yan etkileri neler bilgi verirseniz sevinirim.

ha bide ara ara kanamam oluyor. anlamadım gitti güzelce banyomu yapıyorum oh adet değilim diyorum bi bakıyorum aksama kanamam olmus yanı oyle sarstı ki beni bu ilaçlar artık düzene girmek istiyorum. sıkıldım bu durumdan :/

Canm bnmde akintm vardi bmde denedim sogan kurunu o arda doktorada gtmistm enfeksiyonda vardi inanirmisin hap okadar faydali olmadi sogan kuru bi ise yaradi anlatamam sana oyle bi yan etkisi yokki olmazda zaten birseyi yok sonucta sen onu yap ic ama hap kullanma faydasi oldugunu anlarsin hem gecmis olsun insaalah en kisa zamanda anne olursun:-)

ınsallah ya bir yıl olacak evleneli ancak yasım 26 fazla geciktirmek istemiyorum . genc anne olmak istiyorum :) pekı bu sogan suyunu ac karnına mı tok karnına mı ıcecegiz

Farketmiyo cnm ama sabah kalktiginda ac icersen daha iyi olur sanki bn oyle yapmadim oglnde ictin sabhda aksamda oyle yani

Sevgili arkadaşlar benim yumurtalıklarımda sol tarafta kist var. doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çünkü kilo aldırıyor ve tüy sorunu yapıyor. geçen doktora gittiğimde visanne isimli bir ilaç verdi onu da kullandım ama on beş gunden sonra dayanamadım yan etkileri beni sarstı. e ben şimdi bebek de düşünüyorum. çevremdekilerde diyor soğan suyu iç söker atar kisti :=) kararsız kaldım kullanan varmı bu suyu etkileri yan etkileri neler bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba canım, öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah, soğan suyunun yumurtlamaya sağlıklı yumurtlara ve kistlere iyi geldiğini ben de duydum. benim bildiğim kadarıyla yemeklerden önce sabah ve akşam içmen gerekiyor. Ama internette ibrahim saraçoğlu soğan suyu diye bakmışsındır sanırım orda da net tarifi var. Kanamadan bahsetmişsin sanırım ara kanama, bundan dr a bahsettin mi bir çok sebebi olabiliyor çünkü.

Arkadaşlar çok geçmiş olsun öncelikle. benim de ultrasonda herhangibir problem görünmüyor şükür ama tahlillerimden birinde lh fshtan yüksek çıktı.saraçoğlunun yaşadığım yerdeki bayisine gittim . Tahlillerimi istediler ve soğan suyuna başlattılar 15 gün içtikten sonra satın alacağım kürü kullanacağım sonra tekrar soğan suyuna devam. ben de soğan suyunun faydalı olduğunu çok duymuştum. ama son günlerde rahmi incelttiğini okudum ne derece doğru bilemiyorum

soğan suyu rahim duvarındaki kalınlıkları eritiyor büyük ihtimalle iltihapları temizliyor ondan eritiyor demişlerdir belkide. esme121 cim evet dedim visanne ilacının yan etkisiymiş bıraktırdı ilacı aslında ıyı bı ilaçtı da ben dayanamadım. şimdi adetimin ilk günü bitince başlayayım o zaman ben bu soğan kürüne.

İbrahim Saraçoğlu soğan kürünün rahim için bir mucize olduğunu söylüyor ve çevremde bu kürü uygulayıp kist ve miyomlarından kurtulan çok insan var. Bende başladım kürü uygulamaya henüz çok yeni ama kasık ağrısıyla birlikte renkli akıntı yaptı bende. Panik yapmıyorum "ayy acaba soğan suyu bana zarar mı veriyo" diye düşünmüyorum aksine içimdeki pisliklerin gittiğine inandırıyorum kendimi umarım öyledir :)

bende kullanmak istyorum ama her gün erteliyorm bende yoğun vajinal iltihap var hatta okdar yogun ki regl döneminde içimden kan zor cıkıyor temziler mi dersiniz? cok kararsıızm

ya bende bu soğan kürünü yapayım diye niyetlendim. Aman Allahım kokusunu aldığım an midem bulandı. Affedersiniz istiğfar edecektim. Nasıl içicem kokusunu alınca bile midem kalkıyor :(

kendi kafana göre niye reçete yazıyorsun delimisin sen doktora başvurmadan hiçbirişe kalkışma.....

Hemde nasil temizliyo bn yaptim cok faydasini gordum bnde de vardi cunku bekleme derim hemen basla

selam arkadaşlar ben de üç ay önce 6 cmlik kistim olduğunu öğrenmiştim doktor hem kist için hem de hamile kalabilmem için ilaç vermişti.ilacımı düzenli kullandım o ara soğan kürünü de duydum ve 3 aydır soğansuyunu düzenli içtim. az önce doktordan geldim kist yok olmuş tertemizsin dedi bebek sürecini hızlandırabiliriz dedi allah herkese bu illetten kurtulmayı nasip etsin :)

benimde 3 mm lik bi kistim vardı. ilaç kullanmaya gerek yok demişti doktorum. bende soğan kürünü kullanayım dedim çocuk düşündüğümüz için. 14 gün kullandım sonrasında kistim patladı 5 ay filan oldu. Şükür bir daha da kist oluşmadı =) bilginiz olsun

8. Gün oldu kürde.....
Bakalım bekliyorum sonuç ne olacak
şimdilik yumurta akı kıvamında pembe yoğun miktarda akintim var 2 gündür
haaa bu arada adetin 4. Günü başladım acaip koyu pıhtı şekilde kanamam oldu inşallah icimi temizler veeeeee ...;-)

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalı mıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Back