soğan suyu mucizesi

sedapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
7
2
Öncelikle herkese merhaba,

Uzun süren polikistik over sendromu tedavisi ardından ilacı bıraktım ve bırakır bırakmaz düzenim şaştı ve adet olmamaya başladım. Tekrar dr kontrolleri ile ilaca başladım ve eşimle bebek istediğimize karar verdik ve ilacı bırakmadan önce biraz araştırma yapmak istedim ve tabiki forumu da okudum ibrahim saraçoğlunun sitesinide ... aslında günler boyu internette pco araştırması yaptım ve ortak nokta olan soğan suyu kürünü yapmaya karar verdim....ilacı bırakıp adet olduktan sonra adetim biter bitmez 2 gün sonunda 15 gün boyunca soğan suyunu günde 2 kez aç karna içtim. tam adet olacağım tarihi de hesapladım veeeeee tam tarihinde adet oldum. :) yıllardır ilaçsız olmayan şey bir anda soğan suyu mucizesi ile gerçek oldu. sevinçten ağladım :) buna sevinilir mi diyorsanız başına gelmeyen bilemez derim...
Ve forumu okurken bende de başarılı olursa paylaşacağım bu sorunu yaşayanlara yol göstersin birilerine faydam dokunsun diye düşünmüştüm :)
Herhangi bir soru olursa ve bende daha gelişmeler olursa yazacağım....

Herkese sevgiler...

Adetten kaç gün sonra başlanıyo
hangi soğan mor mu sarı mı
kaç gün içiliyo
ne kadar ara veriliyo

bu kadar soru çokmu oldu acaba:44:

Merhaba, soruların hiçte çok olmadı :) dahada çok sorabilrisinnn... Adet bittikten 2-3 gün sonrası en uygun zaman diyor saraçoğlu ben öyle başlamıştım. Sarı soğan varya yemeklerde kullanılan o soğan. ilk kür 15 gün içilyor.. Sonra adet tarihinde adet oluyorsun. ve o adetin bittikten 2 gün sonra yine içmeye başlıyorsun ve bu defa 10 gün içiyorsun. Bu şekilde 4 adet dönemini tamamlamış olucaz.

Çok mu karışık oldu?

Adetten kaç gün sonra başlanıyo
hangi soğan mor mu sarı mı
kaç gün içiliyo
ne kadar ara veriliyo

bu kadar soru çokmu oldu acaba:44:

Bende bu ay baslaıdm bakalım olucakmı anlamadım gıttı ıkı aydır ugrasıyoruz ya yenı evlendım hazır degıl vucudum yada bısey var bnce var bn hep gec yumurtluyorum bu yuzden olabılır dıye dusunuyorum bakalım hem dogan suyu hemde corek otu bal tarcına basladım sıze sorularım olucak

1:) sogan suyu sabah aksam mı ıcılıcek sabah ac ıcılıyo aksam varsa nasıl ıcılıcek
2:) çörek otu kürünü kullanan varsa kılo aldırıyomuu

Merhaba,
Öncelikle stres yapma derim.stres yaptıkça çocuk olmazmış diolarr... ayrıca seninde dediğin gibi herşey için çok erken..gez toz kafanı takma bak o zaman nasıl da yoluna girer herşey...

1) sabah kahvaltıdan 15 dk önce içilecek, akşam ise yemekten en erken 2 saat sonra içilecek. bende bu şekilde işe yaradı.

Diğer sölediğin kürü ben kullanmadım kullanan varsa da bilgi almayı bende çok isterim :) :)

merhaba bende bebiş istiyorum bu ayda hamiş olmazsam bende sogan suyu denicem...jinekolaga gitmedim ama önce içeyim...içimi temizlesin sonrada doktora gideyım diyorum....inş gerek kalmaz

İnşallah rabbim bi an evvel isteyen herkese bir bebiş verir :)

merhaba bende bebiş istiyorum bu ayda hamiş olmazsam bende sogan suyu denicem...jinekolaga gitmedim ama önce içeyim...içimi temizlesin sonrada doktora gideyım diyorum....inş gerek kalmaz

evet soğan suyu gerçekten bir mucize. Ben de 10 ay pko ilaç tedavisinden sonra ilacı bıraktım ve soğan suyu kürünü yaptım ve aynı ay hamile kaldım. şu an Allah bağışlarsa 20 aylık bir kızım var. Ancak birkaç aydır Pko belirtilerim geri geldi, 2 aydır adetim gecikiyor, 2. bebişimi de istiyorum Rabbim verirse,sanırım tekrar ilaç tedavisi ardından soğan suyu kürüne başlıycam. Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah. Duanızı ve inancınızı da eklemeyi unutmayın soğan suyu kürüne bebiş isteyen hanımlar :)

merhaba öncelikle bebişinizi allah bagıslasın,bişey sormak istiyorum.....bu pko nedir belirtileri neler....cevaplamak isterseniz sevinirim....

Amin hepimizinkini bağışlasın rabbim. pko; polikistik over hastalığı, nette araştırabilirsiniz. adet düzensizliği, kıllanma artışı temel belirtileri

Merhaba,

Ne güzel senin hikayende de mutlu son yani bebiş var... :)
Ve merak etttiğim şey hangi ilacı bıraktın bırakır bırakmazmı hamile kaldın.. bende bebek istiyorum da hemen olmayabilir ddi dr um ??

İlacı bıraktığımda bebek çalışmalarına hemen başlayamamıştık. çünkü eşimle ayrı şehirlerdeydik ben izmirde o konyada çalışıyorduk o zman. Birkaç ay sonra, nisan ayında ciddi anlamda çalışmalara başlamıştık, artı soğan suyu ve dualarla. ve nisanda hamile kalmıştım çok şükür. İlacı bırakma kararı için doktora gitmiştim ve kistler yok olmuştu, ultrasonda çıkmadılar. İlaç kistleri temizlemişti, soğan suyu ve dualarım da vesile oldular. Rabbimden umudunuzu kesmeyin, istemeyi bilmek çok önemli derler ya hep, ben bunu birebir yaşadım. İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı bebişler verir.

Gayet güzel açıkladın canım tşk....

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum corek otu tok kullanırsan kılo yapar

Ameliyat oldum troit bezlerim alındı bana bı zararı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…