Adetten kaç gün sonra başlanıyo
hangi soğan mor mu sarı mı
kaç gün içiliyo
ne kadar ara veriliyo
bu kadar soru çokmu oldu acaba:44:
Bende bu ay baslaıdm bakalım olucakmı anlamadım gıttı ıkı aydır ugrasıyoruz ya yenı evlendım hazır degıl vucudum yada bısey var bnce var bn hep gec yumurtluyorum bu yuzden olabılır dıye dusunuyorum bakalım hem dogan suyu hemde corek otu bal tarcına basladım sıze sorularım olucak
1:) sogan suyu sabah aksam mı ıcılıcek sabah ac ıcılıyo aksam varsa nasıl ıcılıcek
2:) çörek otu kürünü kullanan varsa kılo aldırıyomuu
merhaba bende bebiş istiyorum bu ayda hamiş olmazsam bende sogan suyu denicem...jinekolaga gitmedim ama önce içeyim...içimi temizlesin sonrada doktora gideyım diyorum....inş gerek kalmaz
evet soğan suyu gerçekten bir mucize. Ben de 10 ay pko ilaç tedavisinden sonra ilacı bıraktım ve soğan suyu kürünü yaptım ve aynı ay hamile kaldım. şu an Allah bağışlarsa 20 aylık bir kızım var. Ancak birkaç aydır Pko belirtilerim geri geldi, 2 aydır adetim gecikiyor, 2. bebişimi de istiyorum Rabbim verirse,sanırım tekrar ilaç tedavisi ardından soğan suyu kürüne başlıycam. Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah. Duanızı ve inancınızı da eklemeyi unutmayın soğan suyu kürüne bebiş isteyen hanımlar :)
evet soğan suyu gerçekten bir mucize. Ben de 10 ay pko ilaç tedavisinden sonra ilacı bıraktım ve soğan suyu kürünü yaptım ve aynı ay hamile kaldım. şu an Allah bağışlarsa 20 aylık bir kızım var. Ancak birkaç aydır Pko belirtilerim geri geldi, 2 aydır adetim gecikiyor, 2. bebişimi de istiyorum Rabbim verirse,sanırım tekrar ilaç tedavisi ardından soğan suyu kürüne başlıycam. Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah. Duanızı ve inancınızı da eklemeyi unutmayın soğan suyu kürüne bebiş isteyen hanımlar :)
kullanıyorum corek otu tok kullanırsan kılo yaparBende bu ay baslaıdm bakalım olucakmı anlamadım gıttı ıkı aydır ugrasıyoruz ya yenı evlendım hazır degıl vucudum yada bısey var bnce var bn hep gec yumurtluyorum bu yuzden olabılır dıye dusunuyorum bakalım hem dogan suyu hemde corek otu bal tarcına basladım sıze sorularım olucak
1:) sogan suyu sabah aksam mı ıcılıcek sabah ac ıcılıyo aksam varsa nasıl ıcılıcek
2:) çörek otu kürünü kullanan varsa kılo aldırıyomuu
Ameliyat oldum troit bezlerim alındı bana bı zararı olur mu acabaMerhaba, soruların hiçte çok olmadı :) dahada çok sorabilrisinnn... Adet bittikten 2-3 gün sonrası en uygun zaman diyor saraçoğlu ben öyle başlamıştım. Sarı soğan varya yemeklerde kullanılan o soğan. ilk kür 15 gün içilyor.. Sonra adet tarihinde adet oluyorsun. ve o adetin bittikten 2 gün sonra yine içmeye başlıyorsun ve bu defa 10 gün içiyorsun. Bu şekilde 4 adet dönemini tamamlamış olucaz.
Çok mu karışık oldu?