soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

Bende

uyguladim fakat dedigim gibi yitmi gun oldu hala adet olmadim sogan suyu onves gun uctim adetim gecikmesi bi hafta olunca test taptirmistim negatifti sobra da hala doktora gitmedim napcam biomiyom

Hayırlısı olur inşallah Allah hayırlı güzel bir evlat nasip eder o vereceği zamanı biliyor bekle annesi sabret bebeğin gelecek ama vakti var benim bebeğim dört senenin sonunda geldi biraz sabır

canım geçen yıl ben denediğim ilk ay hamile kaldım.. eşime de keçiboynuzu kürü denemeiştik.. varikosel var eşimde de.. gebeliğim normal birşekilde ilerlemedi ve sonlandı.. ondan sonnra korunduk ben hazır olmadığımı hissettim.. şimdi 3,4 aydır istiyorum olmuo bu ay tekrardan soğan kürüne başladım hayırlısı bakalım.. umudunu yitirme ve dene bu soğan kürünü faydasını gören çok var
Denediginiz ilk ay hamile kaldiginizi soylemissiniz. Sogan suyu kürüne hangi sebepten dolayi baslamistin canim ilk ay etkisini cabuk gormussun

Merhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Testerebasli aslan pencesini nereden bulabiliriz

X