- 26 Şubat 2013
- 129
- 92
- 36
- Konu Sahibi zeynep2009
Merhaba 4-5 gündür soğan suyu kuru yapıyorum...bugün idrar yollarımda aşırı yanma ve ağrı var...idrarimdn kan geliyor...soğan kuruyle alakası var mıdır...bugün içmedim böyle olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahimdeki intihapi temizlyorMerhaba 4-5 gündür soğan suyu kuru yapıyorum...bugün idrar yollarımda aşırı yanma ve ağrı var...idrarimdn kan geliyor...soğan kuruyle alakası var mıdır...bugün içmedim böyle olunca
Soğan suyuRahimdeki intihapi temizlyor
Evet onun için yapmıştım ama benim idarimdaan kan gelmeye başladı...alakası olabilir mi rahimle idrar yollarıninRahimdeki intihapi temizlyor
Soğan suyuyla alakası yoktur diye düşünüyorumMerhaba 4-5 gündür soğan suyu kuru yapıyorum...bugün idrar yollarımda aşırı yanma ve ağrı var...idrarimdn kan geliyor...soğan kuruyle alakası var mıdır...bugün içmedim böyle olunca
Bobreklerde de sorun olunca kan gelir korkmaEvet onun için yapmıştım ama benim idarimdaan kan gelmeye başladı...alakası olabilir mi rahimle idrar yollarınin
Adetin erken gelmesine de sebep oluyor muRahimdeki intihapi temizlyor
EvttAdetin erken gelmesine de sebep oluyor mu
Bende öyle oldu sanırım 9 gün var adetime 12 gün kullanmıştım bu ay bugün lekelenmem başladı
Soğan suyu erken adet yaparBende öyle oldu sanırım 9 gün var adetime 12 gün kullanmıştım bu ay bugün lekelenmem başladı
Son suyu kullanıp gebe kalan çok insan okudum burada o yüzden denemiştim aslında ama maalesefSoğan suyu erken adet yapar
Bende dendim olmadıSon suyu kullanıp gebe kalan çok insan okudum burada o yüzden denemiştim aslında ama maalesef
Bir ay mı denedinizBende dendim olmadı
Kime yazdınız bunuacilen doktora git
Kimin idrarından kan geldiyse ona yani konu sahibineKime yazdınız bunu
14 gün kullandimBir ay mı denediniz