Soğan suyu kürü yumurtlama dönemin de içilir mi ?

gurbetkusu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
23
7
3
29
Herkese hayırlı günler
Ben bu ay soğan kürünü denemeye karar verdim regl bittiği gün başladım 15 gün sabah akşam aç karnına içmemiz gerekiyormuş ama yumurtlama döneminde bi zararı olur mu sizce yumurtlama dönemine kadar içersem 8 gün olucak daha önce deneyenler yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden

Tum ayrintilariyla Saracoglu’ndan tek tek dinleyip not aldigim sekilde su sekilde;
Sogan kuru

6 ayda bir 15 gun uygulanmali

Adetin bitiminden 2-3 gun sonra baslanmali

Adetken kullanilmiyor

Gunde iki defa icilmeli

1.5 su bardagi suda orta boy kahverengi ici beyaz sogani kaynat. Kaynadiktan 5 dk sonra kapat. İlikken ic.

İliktan biraz sicak olacak.

Sabah aksam yemeginden 10 dk once ac karna icilecek.

Herkese hayırlı günler
Ben bu ay soğan kürünü denemeye karar verdim regl bittiği gün başladım 15 gün sabah akşam aç karnına içmemiz gerekiyormuş ama yumurtlama döneminde bi zararı olur mu sizce yumurtlama dönemine kadar içersem 8 gün olucak daha önce deneyenler yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden
Ben yumurtlama günü bıraktım ne olur ne olmaz diye

Herkese hayırlı günler
Ben 15 gün boyunca içtim aynı zamanda gün aşırı ilişki olmuştu.gel gör ki gebelik olmadı adet düzeni mi bozmuştu rahimde incelme yaptıgı için bilgin olsun canım

Herkese hayırlı günler
Etkisi herkeste farklı olabiliyor. Bana doktorum asla önermemişti şakır şakır kanamaya yol açtığına şahit oldu im hastalarımdan dedi. Bu kötü senaryo 😬 ben aynı senin gibi düşünmüştüm yumurtlama döneminde yok ay falan demiştim. Adetim bitiminden 2 gün sonra başladım 9 gün içtim. Göğüslerim aşırı şişmiş ve çok acıyordu soğan kürünün etkilediğini düşünüp bıraktım üzüldüm hatta 15 güne tamamlayamadığım için. Gel gör ki o biten son adetimdi o ay hamile kaldım. Ben çok şey deniyordum ama soğan kürü etkisi olduğunu düşünüyorum canım.

Back
X