soğan suyu kürü meleğimiz ne tatlı dimi?

elixsir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
3.918
19
dsc02116b.jpg
bu melek bizim soğankürü meleğimiz dayımın kızı yengemde soğan suyuyla opuyorumnanaktanhamile kalmıstı[/URL

Son düzenleme:
baska soğan suyuy la hamile kalıp doğum yapanlar varmı??

Son düzenleme:
işte önce ALLAH sonra soğan kürü vesilesi sizlere bence deneyin derim...Allah tüm isteyenlere versin..

maşallah çok güzel bir bebek. allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah. nazar değmesin:nazar:

çok tatlı,çook güzel bi kız,maaşallah nazr değmez inşallah.:nazar::asigim:
benim 2 . oğlum yolda allah nasip ederse.böyle güzel kızlar görünce özeniyorum kız bebeklere.3.yapacam,belki kız olur.yerimsenibenbayanssulusmile

amin kısslar annesi on gün boyunca sabah aksam soğan suyu içti ilk ayda hamile kaldı 3sene cocugu olmamıstııı

yesinler ogüzelliği ttlım nazar deycek bnce resmlere..maşallahh

amin canım inşallah cok şeker dimi maviş gözlü babasıda maviş gözlü

maşallah maşallah...
bol bol soğan suyu içsek bezimkide bu kadar güzel olur mu dersin????
Allah size bağışlasın...
canım bende yaptım bu ay soğan kürü..15 gün içtim..bekliyoruz bakalım da soğan suyu ile hamile kalanlar çoooook...hem de nasıl???o yüzden denedim ben de..umarım gelir benim de bebeğim bakalım..

maşallah maşallah...
bol bol soğan suyu içsek bezimkide bu kadar güzel olur mu dersin????
Allah size bağışlasın...
canım bende yaptım bu ay soğan kürü..15 gün içtim..bekliyoruz bakalım da soğan suyu ile hamile kalanlar çoooook...hem de nasıl???o yüzden denedim ben de..umarım gelir benim de bebeğim bakalım..

inş cnm amin:Saruboceq: gelir merak etme senin bebende gelir zamanı geldiğindeopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

allah bağışlasın,analı babalı büyütsün.çok şirin. Annesi ne kadar süre yaptı soğan kürünü? Sadece soğanı haşladı dimi suda.Extra bişey yapmadı sanırım

allah bağışlasın,analı babalı büyütsün.çok şirin. Annesi ne kadar süre yaptı soğan kürünü? Sadece soğanı haşladı dimi suda.Extra bişey yapmadı sanırım

10 GÜN SABAH AKŞAM CNM YOK ESTRA BİRŞEY YAPMADIkaydirigubbakcemile2

hey masAllah subhanAllah berakAllah..... aman aman Rabbim nazarlardan korusun insAllah... çok çok tatli, butun bebekler oyle zaten melaike nede olsa:nazar::asigim: ama yengeniz nasil izin verdi ben olsam tereddut ederdil ve belkide koymazdim ... :) nazar alir diyee çoook tatli ya yerim ben onu sevgilerimle...

hey masAllah subhanAllah berakAllah..... aman aman Rabbim nazarlardan korusun insAllah... çok çok tatli, butun bebekler oyle zaten melaike nede olsa:nazar::asigim: ama yengeniz nasil izin verdi ben olsam tereddut ederdil ve belkide koymazdim ... :) nazar alir diyee çoook tatli ya yerim ben onu sevgilerimle...

amin ALLAH emanet inş :Saruboceq: sevgili kardeşim

bende soğan suyu içtim 1 ay sonra hamile kaldım..resmi görünce kızıma çok benzettim ..benim kızımda maviş yüzleride çok benziyo...demekki soğan suyundan böyle melekler çıkıyor...

X