Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileliği devam ediyor mu peki? Kürü yaparken cocuğun düşebilme ihtimali söyleniyor bu ay denemekten korkuyorum açıkçasıBenim de arkadaşımın kisti vardı yaptı kistleri temizlenmişti, o ay mı sonraki ay mı tam hatırlamıyorum hamile kaldı. Ben de denemiştim ama midem çok bulandı devam etmedim. Her bünyeye de aynı etkiyi yapmıyor kimisinde adet düzenini de bozabiliyor dikkatli olmak lazım
Çoktan sağlıkla doğurdu. Yumurtlama gününe kadar yapılmasını öneririmHamileliği devam ediyor mu peki? Kürü yaparken cocuğun düşebilme ihtimali söyleniyor bu ay denemekten korkuyorum açıkçası
Tesekkürler içime su serpildiÇoktan sağlıkla doğurdu. Yumurtlama gününe kadar yapılmasını öneririm
Canım adet bitiminin 7 günü başlamak öneriliyor. Ama ben ikinci günü başladım. Bir sabah bir akşam olmak üzere iki kere içmek lazım. Her seferinde de taze olarak yapılmalı. Ta ki 15 güne kadar bunu böyle uygulayacaksın. Yine ben yumurtlama zamanımı gördüğüm için kendimce bırakmam gerektiğini düşünüp 10. Günde bıraktım. Onun dışında. İki üç su bardağı klorsuz kaynayan suyun içine bir soğanı soyup 10 dakika kadar kısık ateşte kaynattım. Ilıtıp içtim. Yani her yerde bu tarif var onu uyguladım. Soğanı çok parçalamadan sadece ikiye bölüp kesilmeyen yerinden tersinden suya koyup, düşük ısıda demlenerek kaynatınca gerçekten kolay içim oluyor. Ne kadar çok fokurdatıp soğan içinde dağılırsa içince soğanı çok yoğun geliyo içerken bu da 10 -15 güne kadar tamamlama hevesini kırıyor. Detaylı anlatmak istedim ama umarım karışık gelmemiştir. Yani tamamen İnternette yazıldığı gibi yapsan yeterli aslınds. Umarım şifa olur sana da.Merhaba hanımlar soğan kürünü detay anlatabilirmisiniz acaba
İlk defa yapmak istiyorum tam ne zaman başlamalıyım nasıl olmalı bilmiyorum
Hamileliği devam ediyor mu peki? Kürü yaparken cocuğun düşebilme ihtimali söyleniyor bu ay denemekten korkuyorum açıkçası
Aç tok fark ediyor mu sizde ise yaradı miCanım adet bitiminin 7 günü başlamak öneriliyor. Ama ben ikinci günü başladım. Bir sabah bir akşam olmak üzere iki kere içmek lazım. Her seferinde de taze olarak yapılmalı. Ta ki 15 güne kadar bunu böyle uygulayacaksın. Yine ben yumurtlama zamanımı gördüğüm için kendimce bırakmam gerektiğini düşünüp 10. Günde bıraktım. Onun dışında. İki üç su bardağı klorsuz kaynayan suyun içine bir soğanı soyup 10 dakika kadar kısık ateşte kaynattım. Ilıtıp içtim. Yani her yerde bu tarif var onu uyguladım. Soğanı çok parçalamadan sadece ikiye bölüp kesilmeyen yerinden tersinden suya koyup, düşük ısıda demlenerek kaynatınca gerçekten kolay içim oluyor. Ne kadar çok fokurdatıp soğan içinde dağılırsa içince soğanı çok yoğun geliyo içerken bu da 10 -15 güne kadar tamamlama hevesini kırıyor. Detaylı anlatmak istedim ama umarım karışık gelmemiştir. Yani tamamen İnternette yazıldığı gibi yapsan yeterli aslınds. Umarım şifa olur sana da.
Aç karna sabah akşam taze şekilde yapılması gerekiyor.saraçoğlu bir videosunda eğer çalışıyosanız denk gelemiyosanız yemekten 2 saat sonra yapın diyor. Ben faydasını gordum adetim düzene giriyorAç tok fark ediyor mu sizde ise yaradı mi
canım soğan suyula mı hamile kaldın acaba sende herhangi bir problem var mıydı?Canım adet bitiminin 7 günü başlamak öneriliyor. Ama ben ikinci günü başladım. Bir sabah bir akşam olmak üzere iki kere içmek lazım. Her seferinde de taze olarak yapılmalı. Ta ki 15 güne kadar bunu böyle uygulayacaksın. Yine ben yumurtlama zamanımı gördüğüm için kendimce bırakmam gerektiğini düşünüp 10. Günde bıraktım. Onun dışında. İki üç su bardağı klorsuz kaynayan suyun içine bir soğanı soyup 10 dakika kadar kısık ateşte kaynattım. Ilıtıp içtim. Yani her yerde bu tarif var onu uyguladım. Soğanı çok parçalamadan sadece ikiye bölüp kesilmeyen yerinden tersinden suya koyup, düşük ısıda demlenerek kaynatınca gerçekten kolay içim oluyor. Ne kadar çok fokurdatıp soğan içinde dağılırsa içince soğanı çok yoğun geliyo içerken bu da 10 -15 güne kadar tamamlama hevesini kırıyor. Detaylı anlatmak istedim ama umarım karışık gelmemiştir. Yani tamamen İnternette yazıldığı gibi yapsan yeterli aslınds. Umarım şifa olur sana da.
Yani neyin vesile olduğunu bilmiyorum ama üç ay önce doktora görünmüştüm. Bebek sahibi olmak istiyorum diye. Genel testler yapıldı sadece enfeksiyonum vardı biraz. Enfeksiyon için ilaç kullandım iki ay. Folik asit ve vitamin kullandım hamilelik öncesi bedenimi hazırlamak adına yani. Sigara kullanımını bıraktım. Sağlıklı beslendim dördüncü ay enfeksiyon bitti mi emin olamadığım için soğan kürü ile tamamen temizlensin istedim. Sonra bi baktım rabbim kürü kullandığım ay nasip etti inşallah dileyen herkese nasip olurcanım soğan suyula mı hamile kaldın acaba sende herhangi bir problem var mıydı?
Aç tok fark ediyor mu sizde ise yaradı mi
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah senin adına cok sevindim. Ben kullanmıştım bi 10 gün ama gebelik elde edemedim oyüzden sormak istedim :)Yani neyin vesile olduğunu bilmiyorum ama üç ay önce doktora görünmüştüm. Bebek sahibi olmak istiyorum diye. Genel testler yapıldı sadece enfeksiyonum vardı biraz. Enfeksiyon için ilaç kullandım iki ay. Folik asit ve vitamin kullandım hamilelik öncesi bedenimi hazırlamak adına yani. Sigara kullanımını bıraktım. Sağlıklı beslendim dördüncü ay enfeksiyon bitti mi emin olamadığım için soğan kürü ile tamamen temizlensin istedim. Sonra bi baktım rabbim kürü kullandığım ay nasip etti inşallah dileyen herkese nasip olur
Allah razı olsun. Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin aminHayırla sağlıkla gelsin inşallah senin adına cok sevindim. Ben kullanmıştım bi 10 gün ama gebelik elde edemedim oyüzden sormak istedim :)
Amin inşallah canımAllah razı olsun. Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin amin