Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her ay yapılıyor diye biliyorum her ay 10 içiyorum yeni başladım zaten iki ay olduBildiğim kadarıyla üst üste yapılmıyor soğan kürü
15 gün yapıp ara veriliyor
İbrahim saraçoğlu kürü müBende her ay yapılıyor diye biliyorum her ay 10 içiyorum yeni başladım zaten iki ay oldu
Bide ne için yapıyorsunuz kist falan mı var çocuk için miBende her ay yapılıyor diye biliyorum her ay 10 içiyorum yeni başladım zaten iki ay oldu
Ben yaptım gerçekten olabiliyor bazen geçikiyor korunuyorsaniz adet dönemi yakın nane kekik için çözülüyor ben adette sonra 10 gün içiyordum sabah akşam sonra yumurtlama dönemi bırakıyordum adete iki üç kala kekik nane içiyordum öyle çözülüyordu pkos olduğu için daha sonra düzeldi hamdolsun vesile oldu rahatsızlığıma soğan suyuMrb arkadaslar ben soğan suyu içtim ilk ay adetim erken oldu bu ay ictigimde adetim gecikti düzensiz adet görüyorum bunu yaşayan oldumu cvp verirseniz sevinirim
Evetİbrahim saraçoğlu kürü mü
Ben yaptım gerçekten olabiliyor bazen geçikiyor korunuyorsaniz adet dönemi yakın nane kekik için çözülüyor ben adette sonra 10 gün içiyordum sabah akşam sonra yumurtlama dönemi bırakıyordum adete iki üç kala kekik nane içiyordum öyle çözülüyordu pkos olduğu için daha sonra düzeldi hamdolsun vesile oldu rahatsızlığıma soğan
Kist var çocukta istiyorum bunu kullananlarin oluyormuş bı umut kullanıyorumBide ne için yapıyorsunuz kist falan mı var çocuk için mi
Çikolata kistin mi varYok hayır kirunmuyoruz 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor kis varmış bende onun için kullanıyorum bide çoğu kişi bu kürü kullaninca hamile kalmış o yüzden kullanıyorum bu ara adet olacamisim gibi ağrılar giriyor kasigima ama daha olmadım bı umut bekliyorum
Yok hayır normal kistÇikolata kistin mi var
Test yaptım teste iki çizgi çıktı bende işe yaradı galibaİşin açıkçası bende işe yaramadı 15 gün boyunca sabah aç karnına içiyordum ne adetim düzene girdi nede kistim gitti
Hayırlı olsun hemen en yakın kuruluşta kan verın :)Test yaptım teste iki çizgi çıktı bende işe yaradı galiba
Benim çikolata kıstım 4 buçuk idi soğan suyu içtim 2 buçuğa düştü en sonYok hayır normal kist
Çok iyi o zamanTest yaptım teste iki çizgi çıktı bende işe yaradı galiba
Evet bazılarında işe yarıyorBenim çikolata kıstım 4 buçuk idi soğan suyu içtim 2 buçuğa düştü en son
İnanarak iç yarıyor gebe kalan bile varEvet bazılarında işe yarıyor
Aynen benimde ikinci ayda öyle olucak heralde test yaptım çift çizgi çıktı kan vermeye gideceğimİnanarak iç yarıyor gebe kalan bile var