Soğan suyu kullananlar

Son damla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
42
5
25
Mrb arkadaslar ben soğan suyu içtim ilk ay adetim erken oldu bu ay ictigimde adetim gecikti düzensiz adet görüyorum bunu yaşayan oldumu cvp verirseniz sevinirim

Bildiğim kadarıyla üst üste yapılmıyor soğan kürü
15 gün yapıp ara veriliyor

Mrb arkadaslar ben soğan suyu içtim ilk ay adetim erken oldu bu ay ictigimde adetim gecikti düzensiz adet görüyorum bunu yaşayan oldumu cvp verirseniz sevinirim
Ben yaptım gerçekten olabiliyor bazen geçikiyor korunuyorsaniz adet dönemi yakın nane kekik için çözülüyor ben adette sonra 10 gün içiyordum sabah akşam sonra yumurtlama dönemi bırakıyordum adete iki üç kala kekik nane içiyordum öyle çözülüyordu pkos olduğu için daha sonra düzeldi hamdolsun vesile oldu rahatsızlığıma soğan suyu

Ben yaptım gerçekten olabiliyor bazen geçikiyor korunuyorsaniz adet dönemi yakın nane kekik için çözülüyor ben adette sonra 10 gün içiyordum sabah akşam sonra yumurtlama dönemi bırakıyordum adete iki üç kala kekik nane içiyordum öyle çözülüyordu pkos olduğu için daha sonra düzeldi hamdolsun vesile oldu rahatsızlığıma soğan

Yok hayır kirunmuyoruz 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor kis varmış bende onun için kullanıyorum bide çoğu kişi bu kürü kullaninca hamile kalmış o yüzden kullanıyorum bu ara adet olacamisim gibi ağrılar giriyor kasigima ama daha olmadım bı umut bekliyorum

İşin açıkçası bende işe yaramadı 15 gün boyunca sabah aç karnına içiyordum ne adetim düzene girdi nede kistim gitti

Yok hayır kirunmuyoruz 4 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor kis varmış bende onun için kullanıyorum bide çoğu kişi bu kürü kullaninca hamile kalmış o yüzden kullanıyorum bu ara adet olacamisim gibi ağrılar giriyor kasigima ama daha olmadım bı umut bekliyorum
Çikolata kistin mi var

X