Canım öncelikle rabbim esirgesin evladlarını benimde bu ayı tam değerlendirelim dedik biara üşüttüm akıntım oldu ama hayırlısı sende dikkat et olır mu ayrıca vardır bunda bit hayır kafana takma sende ama inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum seninde inşallahAynen dediğin gibi biliyormusun çok üstüne düşüyoruz halbuki verecek olan Allah daha çok ona yönelip hayırlısı ile zamana bıraksak hemen gelecek belkide benimde 1 oğlum var 2 buçuk yaşında evlendikten 1 yıl sonra hamilr kalabildim ben hiç korunmadım bu arada enfeksiyon olduğu için zor oluyor ondan sonra ikiz olduğunu öğrendim o kadar çok sevinmiştim ki sonra gelişmediler sonlandırıldı hamileliğim. Doktor folikasit verdi 5 ay sonra oğlum tutundu bana çok şükür çok iyi ilerledi hamileliğim. Şimdide kardeş düşünüyoruz ona çok arayı açmak istemiyordum ikizlerim gidince ikiz gibi büyürler dedim bayadan beri deniyoruz işte bekliyorum bende hayırlısı ile gelir inşallah benimde 10 günüm var bakalım geçen ay ovülasyon testine başladım yumurtam tam büyümedi pik olmadı bu ayda masaj var onu yaptık pik oldu ama bu sferde tam değerlendiremedk