Gebeliğe Hazırlık Soğan suyu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ovülasyon kiti olmadan yumurtlamayı nasıl anlıyorsunuz
Canım 28 günde bir adet olan bir kadının yumurtlama günü adetin ilk gününden saymaya başlayınca tam 12. Güne denk geliyor.. Eğer ki 30 günde bir adet oluyorsan buna 2 ekleyip hesaplıyoruz yani 30 günde bir adet oluyorsan 14. Güne denk geliyor.. Yani kaç günde bir oluyorsan ona göre ekleme çıkarma yapacaksınız.. Bu şekilde yumurtama gününüzü belirleyebilirsiniz.. Bu söylediğim şeyi doktordan dinledim..

Bunun haricinde adet takvimi adı altında birsürü uygulama var onlardan bir tanesini telefonunuza indirirseniz o uygulama sizin için yumurtlama gününüzü, bebek için yüksek şanslı günlerinizi veya düşük şanslı günlerinizi ve regl olacağınız günü belirleyip size uyarılar veriyor...

Bir de en garanti yöntem var ki bahsettiğiniz ovülasyon testleri.. ben onu hiç kullanmadım çünkü gerek duymadım aşağı yukarı belli zaten yumurtlama dönemimiz.. Eğer bunu bebek için sorduysanız bu yöntemleri kullanarak yumurtlama takibinizi yapabilirsiniz ama bebek için aslında bu takibe de gerek yok hafta 3 kez ilişki yeterli...

Çok teşekkür ederim bebek içindi. Benim 4 5 gün lekelenme oluyor kahverengi çamur gibi sonra açılıyor. Acaba o günlerden mi saymalıyom açıldıktan sonramı 12 gün onu bilemedim

Çok teşekkür ederim bebek içindi. Benim 4 5 gün lekelenme oluyor kahverengi çamur gibi sonra açılıyor. Acaba o günlerden mi saymalıyom açıldıktan sonramı 12 gün onu bilemedim
Canım kanaman olduğu ilk gün adetli sayılıyorsun.. O günlerden başlayacaksın saymaya

Bir de size şunu söyleyeyim bir sperm rahim içinde 3 ile 5 gün arası canlı kalabiliyor.. Ama yumurta hücresi sadece 24 saat canlı kalabiliyor.. Bu açıdan bakınca yumurtlama gününde ilişkiye girmek gerekiyor fakat diyeli. Ki yumurtlama gününüzden 2 gün önce ilişkiye girdiniz.. Yine sorun değil.. Çünkü bir sperm hücresi en az 3 gün canlı kalabiliyor Eğer haftada en az 3 kez ilişki yaşarsanız yumurtlama gününüzde mutlaka yumurtanızı döllemek için canlı spermler bekliyor olacaktır yani strese gerek yok yumurtlama gününü kaçırdım falan gibi.. İnşallah Allah kalbinize göre verir de hamile kalırsınız

Canım kanaman olduğu ilk gün adetli sayılıyorsun.. O günlerden başlayacaksın saymaya
Sğan suyunu kullandım kanamam iyi oldu ve akıntı geldi fakat temizledimi bilmiuorum fakat adetim 7 gün geçti sarkıttı buarada hamilede değilim şiddetli sürekli kasık ağrısı yapıyor açıkcası korkuyorum da ezbere kullanmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…