- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 23
- 26
- Konu Sahibi mucizeistiyorumm
-
Sogan suyu yerine kefir içmenizi oneririmMerhaba arkadaşlar
Ben soğan suyu kullanmak istiyorum. Enfeksionum var. temizlemesi için. Işe yaradığını duydum. Kullanan faydasını gören var mı acaba? Ben fitil kullanıyiorum. ama bir ay geçiyor yine tekrar ediyor.belki bu yardımcı olur diye düşündüm☺. bide hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ? Çünkü hamile kalmak için yumurta kalitesini artırmak için kullananları da duydum. Ama kullanıp faydasını görenlerden yazıp yardımcı olmasını istiyorum
Bal tarçın çörekotu . incir kürü kullanıp faydasını gorenler var mı bide ? ve nasıl kullandınız
fazla oldu biaz sorularım
kefir de mi ayni etkiyi yapıyor. içiyorum da aslında ama çok nadir. hergün içilmesi lazım belkideSogan suyu yerine kefir içmenizi oneririm
Kefir mucizevi bir sey. Kendiniz mayalayin derim. Hazirlar o kadar lezzetli degil. Buyuk marketlerde maya oluyor.kefir de mi ayni etkiyi yapıyor. içiyorum da aslında ama çok nadir. hergün içilmesi lazım belkide
o hakta bi bilgim yok canım ama youtubeda falan bakarım ☺☺☺Kefir mucizevi bir sey. Kendiniz mayalayin derim. Hazirlar o kadar lezzetli degil. Buyuk marketlerde maya oluyor.
Kedilere kopeklere bile icirilebilinen cok yararli bir içecek.o hakta bi bilgim yok canım ama youtubeda falan bakarım ☺☺☺
Kistim vardı çok küçük ve zararsız bende o gitsin diye soğan kürü içtim.. Soğan kürünü içtiğim ay bir daha da adet olmadım hamile kalmıştım.. Kistim de kaybolmuştu yerine minicik bebeğimin kesesi gelmişti..Merhaba arkadaşlar
Ben soğan suyu kullanmak istiyorum. Enfeksionum var. temizlemesi için. Işe yaradığını duydum. Kullanan faydasını gören var mı acaba? Ben fitil kullanıyiorum. ama bir ay geçiyor yine tekrar ediyor.belki bu yardımcı olur diye düşündüm☺. bide hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ? Çünkü hamile kalmak için yumurta kalitesini artırmak için kullananları da duydum. Ama kullanıp faydasını görenlerden yazıp yardımcı olmasını istiyorum
Bal tarçın çörekotu . incir kürü kullanıp faydasını gorenler var mı bide ? ve nasıl kullandınız
fazla oldu biaz sorularım
Teşekkür ederim canım, kedim de belki sever içer ☺☺Kedilere kopeklere bile icirilebilinen cok yararli bir içecek.
Yaa ne güzelKistim vardı çok küçük ve zararsız bende o gitsin diye soğan kürü içtim.. Soğan kürünü içtiğim ay bir daha da adet olmadım hamile kalmıştım.. Kistim de kaybolmuştu yerine minicik bebeğimin kesesi gelmişti..
Soğan suyunu ben adetimin bitiminin 3. Günü başladım..
Bir orta boy soğanı sadece dış kabuğunu soyup 4 e böldüm.. 1 su bardağından bir par ak kadar fazla suyu kaynamaya başlayınca içerisinde bölmüş olduğum soğanı attım ve dakika tuttum.. Sadece 5 dakika kaynattım.. Dakika dolunca kaynarlığı geçmesi için bekledim.. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da ılıktan biraz sıcak olacak.. Yani kaynar içmeyeceğiz ama ılık da olmayacak.. Ben kaynarlığı gitmiş çay gibi yudum yudum içtim. . Bunu sabah ve gece yatarken aç karnına taze taze yapıp içtim.. Bunu toplamda 15 gün yaptım..
Yumurtlama günüm bos geçti. Öncelerinde korunmasiz oldu. Icmeye devam etsem iliskiye de devam etsek olur mu sizce?Kistim vardı çok küçük ve zararsız bende o gitsin diye soğan kürü içtim.. Soğan kürünü içtiğim ay bir daha da adet olmadım hamile kalmıştım.. Kistim de kaybolmuştu yerine minicik bebeğimin kesesi gelmişti..
Soğan suyunu ben adetimin bitiminin 3. Günü başladım..
Bir orta boy soğanı sadece dış kabuğunu soyup 4 e böldüm.. 1 su bardağından bir par ak kadar fazla suyu kaynamaya başlayınca içerisinde bölmüş olduğum soğanı attım ve dakika tuttum.. Sadece 5 dakika kaynattım.. Dakika dolunca kaynarlığı geçmesi için bekledim.. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da ılıktan biraz sıcak olacak.. Yani kaynar içmeyeceğiz ama ılık da olmayacak.. Ben kaynarlığı gitmiş çay gibi yudum yudum içtim. . Bunu sabah ve gece yatarken aç karnına taze taze yapıp içtim.. Bunu toplamda 15 gün yaptım..
Olur tabi ki.. Bazen 2 kez yumurtlama da olabiliyor hem Bu ay olmasa bile önümüzdeki adet döneminden sonra yumurtladığınız yumurtanın kalitesi yüksek olacaktır.. Ayrıca yumurtlama gününüzden 3 gün öncesinde bile ilişki olduysa hala şansınız var demektirYumurtlama günüm bos geçti. Öncelerinde korunmasiz oldu. Icmeye devam etsem iliskiye de devam etsek olur mu sizce?
İnşallah en kısa zamanda sende güzel haberleri alırsınYaa ne güzelHayırlı olsun ❤❤
sağ elin benim başıma canım❤❤❤
inşAllah canım teşekkür.ederimİnşallah en kısa zamanda sende güzel haberleri alırsınAllah isteyen herkese nasip etsin..
3 gun önce oldu. Çoklu oldu hem deOlur tabi ki.. Bazen 2 kez yumurtlama da olabiliyor hem Bu ay olmasa bile önümüzdeki adet döneminden sonra yumurtladığınız yumurtanın kalitesi yüksek olacaktır.. Ayrıca yumurtlama gününüzden 3 gün öncesinde bile ilişki olduysa hala şansınız var demektir
Oh iyi iyi3 gun önce oldu. Çoklu oldu hem de
Bugünü de degerlendireyim o zamanOh iyi iyiO zaman hala şansınız devam ediyor.. Çünkü sperm hücresi 3 ila 5 gün kadar rahimde canlılığını koruyor.. Aslında yumurtlama gününe denk gelmesi için haftada 3 kez ilişki yeterli.. Ayyy inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız..
Bende kullaniyorum 2. Gunumdeyim kurumun. Birsyi merak ediyorum yumrutkamam 5 gun sonraya falan denk geliyor tahminimce yumurtlama zamanida icince birsey olur mubetkiler mi yani yoksa tam 15 gunu doldurmak mi gerek küru icerek?Olur tabi ki.. Bazen 2 kez yumurtlama da olabiliyor hem Bu ay olmasa bile önümüzdeki adet döneminden sonra yumurtladığınız yumurtanın kalitesi yüksek olacaktır.. Ayrıca yumurtlama gününüzden 3 gün öncesinde bile ilişki olduysa hala şansınız var demektir
Tam 15 gün içilmesi gerektiğini söylemişti İbrahim saraçoğlu bende o şekilde yapmıştım yani yumurtlama döneminizde içmenizin bir zararı olmayacaktır..Bende kullaniyorum 2. Gunumdeyim kurumun. Birsyi merak ediyorum yumrutkamam 5 gun sonraya falan denk geliyor tahminimce yumurtlama zamanida icince birsey olur mubetkiler mi yani yoksa tam 15 gunu doldurmak mi gerek küru icerek?
Tesekkur ederimTam 15 gün içilmesi gerektiğini söylemişti İbrahim saraçoğlu bende o şekilde yapmıştım yani yumurtlama döneminizde içmenizin bir zararı olmayacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?