Cileklipasta91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2014 253 62 20 Haziran 2015 Konu Sahibi Cileklipasta91 #1 Benim bugun adetimin 6. Gunu sogan suyuna baslicam bebek icin 15 gun icicem fakat yumurtalama gunume denk gelirse nasil olucak onu anlayamadim kullananlar varsa aciklayabilir mi?
Benim bugun adetimin 6. Gunu sogan suyuna baslicam bebek icin 15 gun icicem fakat yumurtalama gunume denk gelirse nasil olucak onu anlayamadim kullananlar varsa aciklayabilir mi?
P probis28 Kün Fe yekun Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2015 112 41 34 1 Kasım 2015 Konu Sahibi Cileklipasta91 #2 İbrahim Saraçoğlu adetin bitiminden 2 gün sonra içmeye başlayın diyor 15 gün için diyor ben edemeyeceğim bne de polikistik över var
İbrahim Saraçoğlu adetin bitiminden 2 gün sonra içmeye başlayın diyor 15 gün için diyor ben edemeyeceğim bne de polikistik över var
P probis28 Kün Fe yekun Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2015 112 41 34 1 Kasım 2015 Konu Sahibi Cileklipasta91 #3 Ben deneye cegim
Cileklipasta91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2014 253 62 1 Kasım 2015 Konu Sahibi Cileklipasta91 #4 probis28 .!.: İbrahim Saraçoğlu adetin bitiminden 2 gün sonra içmeye başlayın diyor 15 gün için diyor ben edemeyeceğim bne de polikistik över var Genişletmek için tıkla... Merhaba ben sogan suyundan hamile kalmadim ama bal tarcin corek otu vesile oldu suanda 8 haftalik gebeyim denemenizi tavsiye ederim
probis28 .!.: İbrahim Saraçoğlu adetin bitiminden 2 gün sonra içmeye başlayın diyor 15 gün için diyor ben edemeyeceğim bne de polikistik över var Genişletmek için tıkla... Merhaba ben sogan suyundan hamile kalmadim ama bal tarcin corek otu vesile oldu suanda 8 haftalik gebeyim denemenizi tavsiye ederim
P probis28 Kün Fe yekun Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2015 112 41 34 8 Kasım 2015 Konu Sahibi Cileklipasta91 #5 beyzaaa91 .!.: Merhaba ben sogan suyundan hamile kalmadim ama bal tarcin corek otu vesile oldu suanda 8 haftalik gebeyim denemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Aaaaaa oyle mi insallah saglikla kucagi na alirsin annem bana kullanma. Dedi tedavine yan etki yapar dedi tup bebek tedavisi gorecegim ben de sogan suyunu icemedim midem bulandi
beyzaaa91 .!.: Merhaba ben sogan suyundan hamile kalmadim ama bal tarcin corek otu vesile oldu suanda 8 haftalik gebeyim denemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Aaaaaa oyle mi insallah saglikla kucagi na alirsin annem bana kullanma. Dedi tedavine yan etki yapar dedi tup bebek tedavisi gorecegim ben de sogan suyunu icemedim midem bulandi
G gulbil10 RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN Kayıtlı Üye 9 Ekim 2015 2.632 3.825 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Cileklipasta91 #6 Bugün adetimin 19. Günü. Sogan suyuna bugün başladım. Ama kaldıklarında ve belinde çok ağrı var. Sizce bu normal mi?
Bugün adetimin 19. Günü. Sogan suyuna bugün başladım. Ama kaldıklarında ve belinde çok ağrı var. Sizce bu normal mi?