- 11 Temmuz 2020
- 96
- 21
- 38
- 38
- Konu Sahibi Harununozlemi
-
Güzel anneler anne adayları sogan suyu içtim 15 gün ama hamile kalmadım bu ay tekrar içicem bu sogan kürü ile ne kadar zamanda hamile kalınırki acaba ya umutla bekliyorum ..
Canım ard arda içilmez soğan suyu üç ay kadar ara vermen gerek diye biliyorum bende Aralık ayında soğan suyu içtim ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım gerçi kaybettim orası ayrı meselede... Bu ay ara ver maydonoz suyunu dene yine on beş gün içilecekGüzel anneler anne adayları sogan suyu içtim 15 gün ama hamile kalmadım bu ay tekrar içicem bu sogan kürü ile ne kadar zamanda hamile kalınırki acaba ya umutla bekliyorum ..
4 aydan uzun süre kullanılmaz diye biliyorum bende öyle okudumCanım ard arda içilmez soğan suyu üç ay kadar ara vermen gerek diye biliyorum bende Aralık ayında soğan suyu içtim ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım gerçi kaybettim orası ayrı meselede... Bu ay ara ver maydonoz suyunu dene yine on beş gün içilecek
Bana kadın doğum doktorum bu şekilde söyledi o yüzden böyle uyguluyorum uzun süre ard arda kullanılmama sebebi de prolaktin yükseltiyor ve rahimi inceltiyormuş4 aydan uzun süre kullanılmaz diye biliyorum bende öyle okudum
Merhaba adetin 7. Günü obulasyon testi yapıyorum soğan kürüne de başladım .. 4. Günüm teste baya koyulaşma var sizce soğan kürünü bırakmalı mıyım ..Canım ard arda içilmez soğan suyu üç ay kadar ara vermen gerek diye biliyorum bende Aralık ayında soğan suyu içtim ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım gerçi kaybettim orası ayrı meselede... Bu ay ara ver maydonoz suyunu dene yine on beş gün içilecek
4. Günün soğan küründe testte baya koyulaşma var bırakmalı mıyım kafam çok karıştı .Benim yumurtlama adetten 10 gün sonra oluyor soğan kürü adet bittikten 3 gün sonra başladım 7 gün içtim o ay hamile kaldım 3 yıldır çocuğum olmuyor du bir düşük olmuştu
Tamamlayın kürü mutlakaMerhaba adetin 7. Günü obulasyon testi yapıyorum soğan kürüne de başladım .. 4. Günüm teste baya koyulaşma var sizce soğan kürünü bırakmalı mıyım ..
Ama yumurtlama yı görünce bırakılıyormuşTamamlayın kürü mutlaka
Evet canım doğru hatırladınKenzi Mahfi kuzum sogan kuru ile hamile kalan sendin dimi yanlis hatırlamadım insallah.
Umudunu kaybetme bir vesile sonuçta rabbim nasip ederse ilk ay yoksa zamanın dolduktan sonra mutlaka nasip olur inş..Güzel anneler anne adayları sogan suyu içtim 15 gün ama hamile kalmadım bu ay tekrar içicem bu sogan kürü ile ne kadar zamanda hamile kalınırki acaba ya umutla bekliyorum ..
Canım 15 gün boyunca yaptın mi yumurtlamayı görünce bıraktın mi ?Evet canım doğru hatırladın
O ay ovulasyon kullanmadım arınma olarak düşündüm kür vesilesiyle 15 gün düzenli tükettim yani ara vermeden...gün aşırı değerlendirmeye çalıştım sürpriz oldu hamilelikCanım 15 gün boyunca yaptın mi yumurtlamayı görünce bıraktın mi ?
Yumurtlama görünce bırakılıyormuş deniyorlar adetin üçüncü günü başlayıp tam 15gün için dedi doktor zaten döllenme şıp diye olmuyor yani düşük yapması için döllenmiş hazırda bir gebelik olmalı ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap yarım bırakılan kür fayda etmiyor başka ay tamamlansada aynı yarım bitirilmeyen ilaçlar gibi şifa olmuyorAma yumurtlama yı görünce bırakılıyormuş
Sence Bn nasıl yapayım yumurtlama gördüm gibiO ay ovulasyon kullanmadım arınma olarak düşündüm kür vesilesiyle 15 gün düzenli tükettim yani ara vermeden...gün aşırı değerlendirmeye çalıştım sürpriz oldu hamilelik
Ozmn içmeye devam edeyimYumurtlama görünce bırakılıyormuş deniyorlar adetin üçüncü günü başlayıp tam 15gün için dedi doktor zaten döllenme şıp diye olmuyor yani düşük yapması için döllenmiş hazırda bir gebelik olmalı ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap yarım bırakılan kür fayda etmiyor başka ay tamamlansada aynı yarım bitirilmeyen ilaçlar gibi şifa olmuyor
Devam et yumurtlama fark etmez bence..saraçoğlu da kesintisiz 15 gün sabah akşam diyor zaten ilk ay için..Sence Bn nasıl yapayım yumurtlama gördüm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?