Gebeliğe Hazırlık Sogan suyu ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Harununozlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
96
21
38
38
Güzel anneler anne adayları sogan suyu içtim 15 gün ama hamile kalmadım bu ay tekrar içicem bu sogan kürü ile ne kadar zamanda hamile kalınırki acaba ya umutla bekliyorum ..

Güzel anneler anne adayları sogan suyu içtim 15 gün ama hamile kalmadım bu ay tekrar içicem bu sogan kürü ile ne kadar zamanda hamile kalınırki acaba ya umutla bekliyorum ..
Canım ard arda içilmez soğan suyu üç ay kadar ara vermen gerek diye biliyorum bende Aralık ayında soğan suyu içtim ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım gerçi kaybettim orası ayrı meselede... Bu ay ara ver maydonoz suyunu dene yine on beş gün içilecek

4 aydan uzun süre kullanılmaz diye biliyorum bende öyle okudum

Benim yumurtlama adetten 10 gün sonra oluyor soğan kürü adet bittikten 3 gün sonra başladım 7 gün içtim o ay hamile kaldım 3 yıldır çocuğum olmuyor du bir düşük olmuştu

Merhaba adetin 7. Günü obulasyon testi yapıyorum soğan kürüne de başladım .. 4. Günüm teste baya koyulaşma var sizce soğan kürünü bırakmalı mıyım ..

Benim yumurtlama adetten 10 gün sonra oluyor soğan kürü adet bittikten 3 gün sonra başladım 7 gün içtim o ay hamile kaldım 3 yıldır çocuğum olmuyor du bir düşük olmuştu
4. Günün soğan küründe testte baya koyulaşma var bırakmalı mıyım kafam çok karıştı .

Eklentiler

• DE2776FD-0E13-4C29-956B-DD25FFCE800A.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 626
Umudunu kaybetme bir vesile sonuçta rabbim nasip ederse ilk ay yoksa zamanın dolduktan sonra mutlaka nasip olur inş..

Canım 15 gün boyunca yaptın mi yumurtlamayı görünce bıraktın mi ?
O ay ovulasyon kullanmadım arınma olarak düşündüm kür vesilesiyle 15 gün düzenli tükettim yani ara vermeden...gün aşırı değerlendirmeye çalıştım sürpriz oldu hamilelik

Ama yumurtlama yı görünce bırakılıyormuş
Yumurtlama görünce bırakılıyormuş deniyorlar adetin üçüncü günü başlayıp tam 15gün için dedi doktor zaten döllenme şıp diye olmuyor yani düşük yapması için döllenmiş hazırda bir gebelik olmalı ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap yarım bırakılan kür fayda etmiyor başka ay tamamlansada aynı yarım bitirilmeyen ilaçlar gibi şifa olmuyor

O ay ovulasyon kullanmadım arınma olarak düşündüm kür vesilesiyle 15 gün düzenli tükettim yani ara vermeden...gün aşırı değerlendirmeye çalıştım sürpriz oldu hamilelik
Sence Bn nasıl yapayım yumurtlama gördüm gibi

Eklentiler

• F8CBB9B2-1D64-4BEB-876B-B93E815D1DEB.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 152
Ozmn içmeye devam edeyim

Bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım ben de
Normal adet döngüm 33-34 gün normalde
Bugün itibariyle döngünün 39. günündeyim hala adet olmadım..Normal gebelik testi yaptım sonuç negatif.. Soğan suyunun böyle geciktirici bir etkisi var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…