- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Normalde gecikiyomuydu canım? Bende de beyaz akıntı var gögüslerimde dokundugumda sızlıyo ama bende fazla umutlanmak istemiyorumCnm bi ara sari akinti vardi bugün beyaza dondu çokta umutlanmak istemiyorum aslında soğan suyu gecikme yapiyormus
Canim kistin kaç cmdi?doktorum tüplerimin durumunu merak etti ve hsg çektirtti.hsg de tüpler açık çıktı şükür.ve hsg çekindğim ay hamile kaldım.çikolata kistim varken oldum hamile aynen
Hayir cnm[/QUOTE][QUOTECnm gecikmiyordu günü gününe olurumerap0619, post: 37161353, member: 568416"]Normalde gecikiyomuydu canım? Bende de beyaz akıntı var gögüslerimde dokundugumda sızlıyo ama bende fazla umutlanmak istemiyorum
benimki baya gecikmişti 10 gün.ama içekende devamlı adet sancısı çekmiştim.bende pek etkili olmadı sanırımDiğer gruplarda soğan suyunun gecikme yaptigini duymuş dun adet olmam lazimdi olmadim umutlanmak istemiyorum benzer durum yaşayanlarvarmi
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün evladını, okuyunca çok sevindim bende geçen ay sogan suyu içtim 14 gün ama adet oldum hemde günümden 4 gün önce bu ayda 10 gün içmem lazımdı 2 gün içtim sonra içemedim bende amann dedim ve bu ay 2 gün gecikti bakalım inşallah bende hamileyimdir, sen ne kadarlık evlisin ?bende eylulde 15gun sogan suyu ictim ama hicbir fegisiklik olmadi akintim falan cogalmadi ...bu ayda iki gun ictim sorna kendi kendime aammaaann ne iciyorsun zaten bi ise yaramadi dedim icmedim...ve bu ay hamile kalmisim 5haftalik hamileyim
ins. sende hamilesindir cnm
Insallah hamilesindir haber ver mutlaka olurmu.bende bu ay iciyorum 11.ci gunumdeyim insallah hamileyizdirCanım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün evladını, okuyunca çok sevindim bende geçen ay sogan suyu içtim 14 gün ama adet oldum hemde günümden 4 gün önce bu ayda 10 gün içmem lazımdı 2 gün içtim sonra içemedim bende amann dedim ve bu ay 2 gün gecikti bakalım inşallah bende hamileyimdir, sen ne kadarlık evlisin ?
Tamam canım haber veririm inşallah hamileyizdir ama hiç sanmıyorum 15 aydır sürekli yumurtlama günlerimi takip eder gün aşırı ilişki olurdu bu ay da hiç takip etmedim eşim vardialı çalıştıgı için süreklide mesaiye kaldı eve yorgun geldigi için hemen yattı uyu kocaaa 1 ayda sadece 1 defa birlikte olabildik eger hamile kalırsamda büyük süpriz olur :)Insallah hamilesindir haber ver mutlaka olurmu.bende bu ay iciyorum 11.ci gunumdeyim insallah hamileyizdir
Bunu bende merak ediyomKizlar sogan suyu dusuge sebeb oluyormu yani yumurtlama olduktan sonrada devam edellimmi birakali.mmi birakincada iki hafta dolmuyo ??
insallaaah hamilesindir cnmm ...ben 4senelik evlyiim ve uc senedir cocuk istiyorduk rabbim simdi nasip etti:)Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün evladını, okuyunca çok sevindim bende geçen ay sogan suyu içtim 14 gün ama adet oldum hemde günümden 4 gün önce bu ayda 10 gün içmem lazımdı 2 gün içtim sonra içemedim bende amann dedim ve bu ay 2 gün gecikti bakalım inşallah bende hamileyimdir, sen ne kadarlık evlisin ?
Hadi bakalım inşallah canım :) benim bu ay akıntım çok oldu amaadetimi 2 gün geçti 2 gündür akıntım kesildi sende de oldumu öyle ? Hamilelikte akıntı oluyor diyorlar da bi anlam veremedim.insallaaah hamilesindir cnmm ...ben 4senelik evlyiim ve uc senedir cocuk istiyorduk rabbim simdi nasip etti:)
yok cnm akintim normal bi degisiklik.olmadi ...benim bes gun gecti oyle test yaptim belirti olarak sadece gosum sisti ve arada bi agrio oyle baska hic bisey yok simdilikHadi bakalım inşallah canım :) benim bu ay akıntım çok oldu amaadetimi 2 gün geçti 2 gündür akıntım kesildi sende de oldumu öyle ? Hamilelikte akıntı oluyor diyorlar da bi anlam veremedim.
Benim kırmızılar bu sabah geldi canımInsallah hamilesindir haber ver mutlaka olurmu.bende bu ay iciyorum 11.ci gunumdeyim insallah hamileyizdir
Hadi ya uzuldum.bir dahaki aya insallah.Benim kırmızılar bu sabah geldi canım
İnşallah canım hayırlısı bakalım haftaya histeroskopi çekilcekti zatenHadi ya uzuldum.bir dahaki aya insallah.
bende 10 günlük soğan kürü uyguladım gecikmeyen reglim gecikti inş müjdeli haber gelirumutlandırmak ıstemem benım de 1 hafta gecıktı hatta aynen senın gıbı konu actım. bı hafta sonunda ogrendım hamıle oldugumu. işalllahhhhh sende hamılesındır .
değilsen bıle gecıkmeler vucudun bebege hazırlıgı gıbı gelıyo bana. ben ıkı uc ay oncesınde bı erken geldı bı gec geldı bı ıkı gun ne oluyo demıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?