- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Nasıl hamile kaldın canım kist varken mi?soğan kürünü 2 ay uyguladım ve ikisinde de geçikme yaptı bende ama kistime bi faydası olmadı kızlar.
Diğer gruplarda soğan suyunun gecikme yaptigini duymuş dun adet olmam lazimdi olmadim umutlanmak istemiyorum benzer durum yaşayanlarvarmi
doktorum tüplerimin durumunu merak etti ve hsg çektirtti.hsg de tüpler açık çıktı şükür.ve hsg çekindğim ay hamile kaldım.çikolata kistim varken oldum hamile aynenNasıl hamile kaldın canım kist varken mi?
Daha önce bu soruyu soran arkadasa ilk soruyu ben sormuştum: test yaptın mi?
Ve hamile olduğunu öğrendi ;-)
Tabiki bebeğinin mayısta doğum günü olan biri:))) kimmiş oo
Cnm çıkıp cikmamasi döllenme ile alakali ben adetime 4 gün kala evde test yaptim çıktı eğer seninki geç döllenme ise 2 gün sonra tekrar test yap inşallah çıkarEvet idrar testi yaptim cikmadi arkasadasim israrla yapma dedi 1 günlük gecikmeden cikmaz dedi yaptim ama yok
inşallah cnm, soğan kürü bende çalışmadıTuhaf belirtilerin var goguslerim tas resmen bastirnca agriyor bi de tüm damarlar disarda resmen harita gibi belimde agri var ooffff inşallah bebeğim benimledir
Cnm benim sadece sağ kasikta oturup kalkarken batma oluyordu goguslerimde de çok az hassasiyet vardı bunun dışında hiçbir belirti yaşamadım halada yasamiyorum ne bulanti ne tiksinme ne uyku hali yani şanslı anne adaylarindan misim doktorum öyle diyor inşallah sende hamilesindir ve cok rahat bir hamilelik dönemi geçirirsinTuhaf belirtilerin var goguslerim tas resmen bastirnca agriyor bi de tüm damarlar disarda resmen harita gibi belimde agri var ooffff inşallah bebeğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?