sogan suyu gecikme yaparmi

Daha önce bu soruyu soran arkadasa ilk soruyu ben sormuştum: test yaptın mi?
Ve hamile olduğunu öğrendi ;-)

Diğer gruplarda soğan suyunun gecikme yaptigini duymuş dun adet olmam lazimdi olmadim umutlanmak istemiyorum benzer durum yaşayanlarvarmi

umutlandırmak ıstemem benım de 1 hafta gecıktı hatta aynen senın gıbı konu actım. bı hafta sonunda ogrendım hamıle oldugumu. işalllahhhhh sende hamılesındır .
değilsen bıle gecıkmeler vucudun bebege hazırlıgı gıbı gelıyo bana. ben ıkı uc ay oncesınde bı erken geldı bı gec geldı bı ıkı gun ne oluyo demıstım.

• Beğen
Reactions: gsx
Evet idrar testi yaptim cikmadi arkasadasim israrla yapma dedi 1 günlük gecikmeden cikmaz dedi yaptim ama yok
Cnm çıkıp cikmamasi döllenme ile alakali ben adetime 4 gün kala evde test yaptim çıktı eğer seninki geç döllenme ise 2 gün sonra tekrar test yap inşallah çıkar

Tuhaf belirtilerin var goguslerim tas resmen bastirnca agriyor bi de tüm damarlar disarda resmen harita gibi belimde agri var ooffff inşallah bebeğim benimledir

Tuhaf belirtilerin var goguslerim tas resmen bastirnca agriyor bi de tüm damarlar disarda resmen harita gibi belimde agri var ooffff inşallah bebeğim benimledir
inşallah cnm, soğan kürü bende çalışmadı :KK43: inşallah sana faydası olur. :KK51:

Cnm benim sadece sağ kasikta oturup kalkarken batma oluyordu goguslerimde de çok az hassasiyet vardı bunun dışında hiçbir belirti yaşamadım halada yasamiyorum ne bulanti ne tiksinme ne uyku hali yani şanslı anne adaylarindan misim doktorum öyle diyor inşallah sende hamilesindir ve cok rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin

Back