- 22 Mart 2023
- 434
- 93
- 29
-
- Konu Sahibi Kahveci prenses
Kist olabilir mi canımGittim hormonlara baktı hatta adet olmadan baktı ama gerçeği yansıtmaz bu ama sen yine de 3.gunu de gel dedi 2 kere kan verdim ikisinde de herşey olması gerektiği gibi dedi sorun yok dedi. Yumurtalıkların yerinde dedi kist yok dedi
Bende pcos var hep düzensizdi fakat 35 günü geçmedi korunmayı bıraktık sonra 40-günü geçti ilk sonra 53 oldu her ay hamilemiyim dedim sonra biraz araştırma yaptım neden bu kadar düzensizleşti hamilelik planladığımdan stresten mi oldu diye fakat bir çok kişide kadınlar kulubünde yazmış korunmayı bırakınca adet döngüleri uzamış ve çoğuda vücut hazırlık yapıyor demiş.Benimde mantığıma yattı açıkçası hiç böyle bir durum yokken gecikmesi ve bu zamana kadar hep korunduk hiç korunmasız ilişkide olmadığından vücudum bir şaşırmıştır dedim.Szide soğan kürüne bağlamayın bence bir çok doktor içilmesini tavsiye bile ediyor kist falan varsa atabilmek için.Ama şu sıralar birşey tüketmeyin derim kimisinde soğan kürü korunma yöntemi gibi oluyormuş kullanılan ay hamile kalınmıyormuş söktürdüğü için.Kendinize bir kaç ay daha tanıyın düzene giricektir.Ben spor ve bol su ile geçiriyorum günlerimi gelicek aylardan ümidim var düzene girer diye düşünüyorum :)Bizim ilk korunmasız ay 40 gün sonra 28 gün sonra 45. Ve şimdide 41 deyim. İlk korunmasız ayda bile benimde uzun sürmüştü hatta hamile miyim olabilir mi böyle birşey diye ilk aydan çok test yaptm sonra 40. Günde adet oldum