Soğan suyu akıntıyı arttırır mı?

Canım göğüs hassasiyetin ne zaman başladı seninle aynı şeyleri bende yaşıyorum soğan kürü yaptım bu ay ve göğüs hassasiyetim bir önceki adetimden beri sanki hiç geçmedi devam ediyor senin ne zaman başlamıştı

Benim adetime yakın zamanlarda aşırı bi hassasiyetim başlamıştı.. Yani 9 10 gün öncesindendi sanırım

Anladım canım hamile olduğunu adet gününde mi öğrendin
Canım benim başımdan bundan önce 2 hamilelik geçti ikisinde de adetim gelmeden öğrenmiştim.. İlkinde adetime 3 gün kala ikincisinde 5 gün kala öğrenmiştim..

Canım benim başımdan bundan önce 2 hamilelik geçti ikisinde de adetim gelmeden öğrenmiştim.. İlkinde adetime 3 gün kala ikincisinde 5 gün kala öğrenmiştim..
Nasıl öğrendin peki canım belirgin bi belirti yaşayıp şüphelendinde mi öğrendin

Nasıl öğrendin peki canım belirgin bi belirti yaşayıp şüphelendinde mi öğrendin
Ben söyledim mi bilmiyorum ama ara kanamam oldu bütün hamileliklerimde.. Göğüs hassasiyetim ve adete 6 7 gün kala lekelenme oldu bende hep o da yerleşme kanaması diyorlarmış oradan daha çok şüphelenip test yapmıştım. Mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı falan hiç olmadı bende..

Yaaaa ne güzel. Allahım bize de nasip eder inşallah. Ben de gebelik için soğan suyu içiyorum inşallah etkisi olur.

Yaaaa ne güzel. Allahım bize de nasip eder inşallah. Ben de gebelik için soğan suyu içiyorum inşallah etkisi olur.
İnşallah canım tez zamanda güzel haberi alırsın da buralarda bize bebişle ilgili sorular sorarsın, konular açarsın inşallah

Ben 11 gün içtim adetin 1.günü başladım yumurtlama görünce bıraktım belki sperm tutunamaz diye az mı içtim acaba bu ay kullandım hiç kistim falan yok sebepsiz inferlite var 2 yıldır gebelik olmadı sorun yok hiç ama kısmet bugun test yaptım adete 4 gün falan var negatif çıktı erken belki ama umudum da yok

Canım 15 gün yapılıyor diye biliyorum ben.. Ben adet bitiminde yaptım.. Adetimin bittiği 3. Gün başladım.. Saraçoğlundan öyle tarif aldım.. O şekilde uyguladım 15 gün sabah akşam içtim.. Yumurtlama takibi yapmamıştım ama ben.. Ama hayırlısı yaa.. Rabbim verecekse yine verir. Adetine 4 gün varmış erken yapmışsın belki beta çok düşüktür çıkmamış olabilir idrar testinde.. Adet gününü bekle.. Eğer olmazsa da inşallah bir sonraki ay olur Beklemesi bile heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…