soğan suyu adetimi geciktirdi

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
kızlar merhaba,ben her ay düzenli adet oluyordum,kücük kücük kistlerim olduğu için soğan kürüne başladım,15 gün sabah akşam düzenli içtim adetim gecikeli 15 gün oldu hala olmadım,soğan suyu mu yaptı acaba?

Arkadasım benimde aynı oldu yıllardır adetim çok düzenliydi 15günn soğan suyu içtim kistler için 3gecti olmadım hallaa

benimde tam aksine sugan kurunu 10 gun falan uyguladim oda dogru duzgun bile degil ama adetlerim herzaman 2 gun gecikirdi o ay tam gununde oldu bende sasirdim.. gebelik falan olusmasin sizde ondan olmasin bi doktor a gozukseydiniz bayanlar ?

Bu ay ben de soğan suyu kürünü yaptım ve bugün 10. günü adet olamadığımın. İçip de böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

Neden boyle oldu bir fikrm yok ama benimde adetlerm hep gec gelirdi duzene girsin diye 15 gun sogan suyu ictm 3 gecti uzerindn hala adet olamadm

Benim ayın 15'inde olmam gerekiyordu. Sinirlerim çok bozuldu bu duruma. İster istemez kötü şeyler de geliyor aklıma. Dr a da gitmek istemiyorum. Neden böyle oldu ki. Kesin soğan suyu yüzünden geciktiğinden de emin olamayız. Ama sizin de olmamış. İlk yazan arkadaşın da 15 gün gecikmeli olmuş. Soğan suyu bu kadar mı etkili? Anlamadım gitti.

Benim de 20 gün gecikti. Sonra doktora gittim ilaçlarla zorla geldi maalesef. Bu ay da böyle olacak sanırım. Şu an geçmiş adetim... öyle herkes yapmamalı bence bu kürü. O kadar pişmanım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…