Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba,ben her ay düzenli adet oluyordum,kücük kücük kistlerim olduğu için soğan kürüne başladım,15 gün sabah akşam düzenli içtim adetim gecikeli 15 gün oldu hala olmadım,soğan suyu mu yaptı acaba?
benimde tam aksine sugan kurunu 10 gun falan uyguladim oda dogru duzgun bile degil ama adetlerim herzaman 2 gun gecikirdi o ay tam gununde oldu bende sasirdim.. gebelik falan olusmasin sizde ondan olmasin bi doktor a gozukseydiniz bayanlar ?
Benim ayın 15'inde olmam gerekiyordu. Sinirlerim çok bozuldu bu duruma. İster istemez kötü şeyler de geliyor aklıma. Dr a da gitmek istemiyorum. Neden böyle oldu ki. Kesin soğan suyu yüzünden geciktiğinden de emin olamayız. Ama sizin de olmamış. İlk yazan arkadaşın da 15 gün gecikmeli olmuş. Soğan suyu bu kadar mı etkili? Anlamadım gitti.
Benim de 20 gün gecikti. Sonra doktora gittim ilaçlarla zorla geldi maalesef. Bu ay da böyle olacak sanırım. Şu an geçmiş adetim... öyle herkes yapmamalı bence bu kürü. O kadar pişmanım ki...