Miyom ve kist aynı şey mi bilmiyorum ama kistleri erittiğini söylüyorlar... Ben de yeni başladım. İnşallah bi faydası olur...
bende şimdi yaptım bakalım birazdan içicem hepimize hayırlı olması dileğiyle kızlar
miyomdan kurtuldum diye duymadım hiçte merak ettim saraçoğlu miyomlarada iyi geldiğini açıklamış ama daha çok diğer rahatsızlıkları olan arkadaşlar kullanmış çoğuda fayda görmüş hatta gebelik başlığında bir arkadaşım soğan kürü yaptığı ay hamiş kaldı ki bi önceki ay doğum kontrol hapını bırakmış ve pko varmış yani belki bizdede farklı yönlerden işe yarayabilir
miyomla kist aynı şey değil miyom rahimde oluşuyor ve regliyle atılma gibi bir şansı yok ama kisti regliyle kendiliğinden bile atabilirsin bir kür falan yapmadan gerçi kistinde cinsine bağlı
bana doktorum gebelik için miyomların bir sorun teşkil etmiyor dedi ama ya ediyorsa diye endişelendim birde her geçen zaman büyüyorlar
arkadaşlar bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor mu bende deneyecem ama çok kötü kokuyor ya midemi bulandırıyor bir de incir kürüyle soğan kürü beraber kullanılabiliyor mu yoksa soğan kürünü tek mi deneyecez
ya kızlar açılın bakiim biraz ...ablanız geldi...yaş 41 biri askerde biri orta sonda ikide oğlum var...gelgelelim 3_4 tanede myomum var...kanama,sancı beni her ay mahvediyorlar...onların yüzünden kanım 8'in üstünede çıkmıyor...anlayacağınız çocuk yapacam derdim yok ama :sm_confused:ama malum bu rahim,yumurtalık ve aylık regl döngümüz sadece çocuk için lazım değil...aldırırsam menapoz demek oda bir sürü olumsuzluğuda peşinden getiriyor...41 yaş erken benneyaptımki şu soğan kürü nasıl birşey,nasıl hazırlanıyor ve ne şekilde kullanılıyor:sm_confused:gerçekten myoma iyi geliyormu:sm_confused:tarif edinde bende kullanayım birde civanperçemini duydum myoma iyi geliyormuş ...onuda kullanacağım...ama şu küründe tarifini alayım sizden...birde kullanacağımız özel bir dönemimi var...adet öncesi sonrası felan:gitme:
walla ben eylülde doktora gidicem o zaman anlarız miyomlar gittimi gitmedimii
çicekciğim çok teşekkür ederim...a.s.gayet açıklayıcı olmuş..bende yapayım şifası Allah'tan diyelim...inşallah sanada,banada uygulayan herkesede şifa olurda biraz rahatlarız...denemekte fayda vara.s...faydasını görenlerde yazsın buraya iyi olur değil mikaydirigubbakcemile5
slm kızlar bende geldim sogan suyuyla ilgili her topigin içine giriyorum bende de pco var 2 aydır sogan suyu içiyorum tadı o kadar kötü değill ya.ama doktora gidemedim bi türlü gelişmeleri yazarımmkaydirigubbakcemile5