Soğan kürü yarım bırakınca lekelenme yapabiliyorArkadaşlar soğan kürünü geçen ay kullandım ve yoğun kanamayla adet oldum. Bu ayda 3 gün kullanıp devam edemedim . Çarşamba günü sulu beyaz akıntım oldu iki damla kahve akıntıyla birlike ertesi günde peçeteye silince açık sulu renk kanama geldi ,bu ay göğüslerimde ağrıyor sizce umutlanmalımıyım hamilelik içinsoğan kürüyle hamile kalan oldumu acaba yardımcı olur msnz
Göğüs ağrısı falan normalmi pekiSoğan kürü yarım bırakınca lekelenme yapabiliyor
bende olmamıştı hiç göğüs ağrısı olan varsa yazarGöğüs ağrısı falan normalmi peki
Siz soğan kürüyle hamile kaldınız mı yada kullanırken ne gibi belirti yaşadınızbende olmamıştı hiç göğüs ağrısı olan varsa yazar
Hamile kalamadım canım ama kistlerim vardı soğan suyu sayesinde kurtuldum o ay idrarım sürekli koyuydu içimin resmen temizlendiğini hissettim.Siz soğan kürüyle hamile kaldınız mı yada kullanırken ne gibi belirti yaşadınız
Yumurtlama yaşadınızmı soğan kürü kullanırken akıntı falan oldumu pekiHamile kalamadım canım ama kistlerim vardı soğan suyu sayesinde kurtuldum o ay idrarım sürekli koyuydu içimin resmen temizlendiğini hissettim.
evet canım 15 gün düzenli yaptım diğer ayda 10 gün yaptım yumurtlamam hep oldu ama 15 gün içtiğim zaman zaten tutmazdı rahim temizliyor ya temizlenmek için yaptım zaten sabah akşam sıcak sıcak içtim hepYumurtlama yaşadınızmı soğan kürü kullanırken akıntı falan oldumu peki
Bende bu ay aşılama yaptırcam adet olmak için içiyordum bu ay göğüslerimde ağrıyınca acaba hamilelik durumu olabilirmi dedimBende pkoluyum oğlumda 15 gün soğan kürü yaptım hamile kaldım bunda 10 gün bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve buda oldu Allah ın izniyle tabi hepsi vesilebize bide tüp bebek bile zor demişlerdi 2. Ye hamile kaldım kürler vesilesi ile
Canım beyaz akıntı kasıkta batma adet günü göğüs hassasiyetim başlamıstı ama azdı henüz adet olacakmış gibi ağrım oluyodu mide bulantısıda olmustu cok kötüydüm o zaman Allah tan bunda bulantım yok bakalımBende bu ay aşılama yaptırcam adet olmak için içiyordum bu ay göğüslerimde ağrıyınca acaba hamilelik durumu olabilirmi dedimsiz soğan suyu içince ne gibi belirtiniz olmuştu nasıl anladınız hamile olduğunuzu
Maşallah inanın sizin adınıza çok sevindimCanım beyaz akıntı kasıkta batma adet günü göğüs hassasiyetim başlamıstı ama azdı henüz adet olacakmış gibi ağrım oluyodu mide bulantısıda olmustu cok kötüydüm o zaman Allah tan bunda bulantım yok bakalımhamile oldugumu yumurtlamanın 11. Günü testte çok silik çizgi ile öğrendim canım o zaman bunda da 10. Günü yakaladım o çizgiyi
Onun haricinde kahve akıntınız oldumuCanım beyaz akıntı kasıkta batma adet günü göğüs hassasiyetim başlamıstı ama azdı henüz adet olacakmış gibi ağrım oluyodu mide bulantısıda olmustu cok kötüydüm o zaman Allah tan bunda bulantım yok bakalımhamile oldugumu yumurtlamanın 11. Günü testte çok silik çizgi ile öğrendim canım o zaman bunda da 10. Günü yakaladım o çizgiyi
Yok canım olmadı lekelenmeOnun haricinde kahve akıntınız oldumu
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese tattırsın o duyguyuYok canım olmadı lekelenme
Rabbim sizede nasip etsin inşallah bu duhguyu
Neslihancigim bu sogan kurunu kac gun kullanioruz. Bal tatçin çorek otu kurunu kac gun kullanioruz, ikisinide ayni gunmu baslayip adete kadar yaptin?seni cok tebrik ederim saglicakla gelsin bebisinBende pkoluyum oğlumda 15 gün soğan kürü yaptım hamile kaldım bunda 10 gün bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve buda oldu Allah ın izniyle tabi hepsi vesilebize bide tüp bebek bile zor demişlerdi 2. Ye hamile kaldım kürler vesilesi ile
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese tattırsın o duyguyu
Birde gun asiri mi iliski ile denedin sogan kurlu ayi kuzu.Yok canım olmadı lekelenme
Rabbim sizede nasip etsin inşallah bu duhguyu
Soğan kürünü adetin bittikten sonra 2. Günü başlayıp 15 gün kullandım canımNeslihancigim bu sogan kurunu kac gun kullanioruz. Bal tatçin çorek otu kurunu kac gun kullanioruz, ikisinide ayni gunmu baslayip adete kadar yaptin?seni cok tebrik ederim saglicakla gelsin bebisin
Soğan küründe yani Oğlumda umudum yoktu o ay olmaz yine demiştim o ay sadece 1 kere ilişkim olmustu oda yumurtlama sabahıydıBirde gun asiri mi iliski ile denedin sogan kurlu ayi kuzu.
Cokk tesekkur ederim uzun uzun ne guzel cevaplamissin Allah rqzi olsun canim. Bende sogan kurune basladim adet olamayinca baklaim hayirlisi olsunSoğan kürünü adetin bittikten sonra 2. Günü başlayıp 15 gün kullandım canım
Bal tarçın çörek otu kürü nüde adetin 2. Günü başlayıp 10 gün yaptım normalde 12 gündü canım ben unuttum anneme gittim 10 gün yaptım yinede fayda etti yani
Canım soğan kürünü oğlumda yapmıştım
Bu 2. Bebeğim olacak allah nasip ederse inşallah
2. Bebeğimde bal tarçın çörek otu kürü yaptım ben
Yani ikisini aynı anda kullanmadım
Bu arada teşekkür ederim darısı başına inşallah canım
Soğan küründe yani Oğlumda umudum yoktu o ay olmaz yine demiştim o ay sadece 1 kere ilişkim olmustu oda yumurtlama sabahıydı
Rabbim nasip etti tek ilişki ile oldu oğlum çok şükür
Bunda da çatlamadan bir gün öncesini değerlendirmiştim en son
Yani gün aşırı yapıyodum
En son ilişkiden sonraki sabah yumurta akı gibi akıntım oldu hatta bir arkadaş bu geceyi de değerlendir dedi bende banane ya yoruldum artık olacagı varsa olur zaten dedim
Yine bundada umudum yoktu buda oldu
Oğlum 5 yıl sonra oldu
Buda 3. Ayda oldu hemen
İkisinde de aman nasılsa bu ay tutmaz ya demiştim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?