Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah bende başlamayı düşünüyorum ve faydalı olduğunu duymuştum senin bat ne zaman belkide kasılmalar falan hamile olduğunun işaretidirMerhaba, benim de kist yahut iltihap gibi bilinen bir problemim yoktu fakat 10 aydır denemelerimizden sonuç alamadığımız için geçen ay adet bitiminin ertesi günü küre başladım ve 3 gün önce tamamladım. kür sırasında herhangi bir şikayetim olmamakla beraber son gün gün boyu kasık arısı ve devamındaki günler ara ara adet olacakmış gibi ağrı ve kasılmalar hissedince bugün işi gücü bırakıp internette kürle alakalı ne var ne yok okudum. okuduklarım arasında kist oluşumu gibi bir yan etkiyle karşılaşan hiç olmamış. umarım faydasını görürüz...
Canım inşallah bende başlamayı düşünüyorum ve faydalı olduğunu duymuştum senin bat ne zaman belkide kasılmalar falan hamile olduğunun işaretidir
Ayy bişey kalmamış inşallah hayırlı haberi bi an önce aşırsın canım gerçekten birinin hamile olduğu haberini duyunca çok seviniyorum Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sonucu mutlaka yazben de kendimden şüphelenmiyor değilim ama bat 9 ocak henüz çok erken idrar testi için. kan testine gitmeye de üşendim![]()
Aslında kısa gibi görünüyor ama beklerken zaman geçmiyor ve insan çok sabırsızlanıyor inşallah bi an önce hayırlı haberi alırsın canım5 gün normalde çok kısa belki ama bugün mesaiyi kadınlar kulübünde geçirdim. sabırsızlık ayak sallamalarımla çevremde küçük çaplı deprem etkisi yaratıyorumRabbim herkesi tez vakitte hayırlı muradlarına eriştirsin.
ayyy o zaman bende hemen başlıyım canım adet biter bitmez başlamam gerekiyor değil miDaha önce bu kürü yaptım. Hatta kistime de faydası oldu. Zarara gelince aoğandan tiksindim uzun bir süre yiyemedim o kadar![]()
ayyy o zaman bende hemen başlıyım canım adet biter bitmez başlamam gerekiyor değil mi
O kadar mı kötüüEvet 21 gün içtim ara verdim adet oldum sonra tekrar devam.. Ama ben tiksindim 3. Aya devam edemedim![]()
Çok heyecanlandm senin adına inşallah faydası olmuştur bende bu ay deneym bakalım belki faydasını görürümizlediğim bir videoda İ. Saraçoğlu adet bitiminden itibaren en geç 7 gün içinde başlanmalı diyordu diyordu. ben hemen biter bitmez başladım yapmaya. inşallah yanlış olmamıştır. artık ne çıkarsa bahtımıza![]()
Çok heyecanlandm senin adına inşallah faydası olmuştur bende bu ay deneym bakalım belki faydasını görürüm![]()
Bende önceden okuyordum yazılanları bende yeni üye oldum burda gerçekten kimseyle konuşamadığın sorunlarını konuşup dertleşebiliyosun ayyy hadi inşallah mutlaka haber ver amaçok uzun zamandır takip ettiğim bu platforma bugün üye oldum ve şuncacık konuşma bile beni motive edip sabırlı davranabilmeme vesile oldu. gerçekten birlikten güç doğuyor böyle mevzularda. şimdi şu an karar verdim bir çılgınlık edip mesai çıkışı test alacağım![]()
Onu bende merak edyrm ovulasyon testi bende alcam ama nasıl kullanıldğı hakkında da pek bilgim yok açıkcasıHanımlar ben geçen ay soğan kürü denedim fakat tutamadı bu ay ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü bulup öyle deneyeceğim. Ovulasyon testi kullanan oldu mu?
Çok basit bir kullanımı var . O konuda sorun olmaz. Bugün yaptım yumurtalama günüme 2 gün var 2 çizgi çıktı biri silik. Yarın yeniden yapicam tam çıkana kadar sanırım .Onu bende merak edyrm ovulasyon testi bende alcam ama nasıl kullanıldğı hakkında da pek bilgim yok açıkcası
O kadar mı kötüüçünkü ben suyu bile zor içen bir insanım neyse deneyip görcez bakalım