Soğan kürünün faydasıni görenler lütfen yazsın!!

Arife83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
2
0
41
Arkadaşlar ben 34 yasındayım 13 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor 3 düşüğüm oldu. İnternetten saraçoğlunun soğan kürünü buldum ve geçen ay yaptım bi sonuç alamadım bu ay yine başladım. Ayrıyeten son 3 aydır yüzümde sivilcelenme oldu sogan kürünün bunada iyi geldiği yazıyor ama ben henüz faydasını görmedim. Faydasını görenler varsa lütfen yazsın

Arkadaşlar ben 34 yasındayım 13 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor 3 düşüğüm oldu. İnternetten saraçoğlunun soğan kürünü buldum ve geçen ay yaptım bi sonuç alamadım bu ay yine başladım. Ayrıyeten son 3 aydır yüzümde sivilcelenme oldu sogan kürünün bunada iyi geldiği yazıyor ama ben henüz faydasını görmedim. Faydasını görenler varsa lütfen yazsın

Merhaba tavsiye değil de bir öneri olarak kabul görürseniz sülük veya hacamat tedavisini derim..bu işi iyi bilenlere yaptırın... eğer eşinizin ve szin sağlıksal bir nedeniniz yoksa bunu dikkate alın... Allah gönlünüzdekini tezden versin inşaALLAH

Merhaba tavsiye değil de bir öneri olarak kabul görürseniz sülük veya hacamat tedavisini derim..bu işi iyi bilenlere yaptırın... eğer eşinizin ve szin sağlıksal bir nedeniniz yoksa bunu dikkate alın... Allah gönlünüzdekini tezden versin inşaALLAH
Makbule hanım ben 3 senedir hacemat yaptıriyorum fakat sülük yaptırmadım inşallah onuda yaptıracam bütün sebeblere başvuruyorum artık nasip hangisi olursa

Soğan kürünü uzunca bir süre (5-6 yıl)çocuk sahibi olamayan bir tanıdığım uyguluyordu geçen yaz. Polikistik over sendromuna da iyi geldiğini söyledi. Araştırdım , öyleymiş. Ben de uyguladım. Adetim düzene girdi gerçekten. Bahsettiğim kişi şu anda 4 aylık hamile ama ondan sonra ayrıca yaşadığı yerde isim yapmış bir kadın doğum hekimine başvurmuş ve farklı bir tedaviye başlamış. Yani o, soğan kürüne bağlamıyor:)

Merhaba mesajinizi yeni gordum ne durumdasiniz bilmiyorum fakat sogan kuru kiste gercekten cok iyi geliyor. Ben ameliyat olmaktan kurtuldum sogan kuruyle. Bende 4 yillik evloyim cocuk istiyoruz ama olmuyor tedavilerle ugrasiyoruz. Daha oncede yapmistim sogan kuru yine kistlerim icin fayda etmisti. Rabbim kucaginizi doldursun insallah

X