sogan kurunun bobreklere verdigi zarar

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
Arkadaslar bazi bitkisel kurler yanlis kullanildiginda bobreklerin iflas etmesine sebeb oluyo. Bizzat benim bi akrabam bu duruma geldi ve neredeysr bobrekleri iflas ediyodu. Bu sogan kurunu falan iciyoruz ama basimiza boyle bisey gelmesin allah korusun . Bu durumla ilgili bilginiz var mi acaba

ne diyosun canım hiç aklıma gelmemişti benm böbreğimde iltihap var başkada bi sorun yok ama şimdi kuşkuya düştüm 5 gündürde soğan kürünü uyguluyorum ama onlarca kullanan insanlar var hatta pco lar var kistlerin yok oldunu söyleyen ama tam bi bilgiyede sahip değilim açıkcası

ne diyosun canım hiç aklıma gelmemişti benm böbreğimde iltihap var başkada bi sorun yok ama şimdi kuşkuya düştüm 5 gündürde soğan kürünü uyguluyorum ama onlarca kullanan insanlar var hatta pco lar var kistlerin yok oldunu söyleyen ama tam bi bilgiyede sahip değilim açıkcası

Bende 5 gundur iciyorum. Bugun aklima geldi korktum acikcasi. Bilgi sahibi olan arkadaslr bizi aydinlatirsa iyi olur

canim böbregi bilmiyorum ama,

benim kuzenim anlatmisti.gittgi dr. söylemis

kadinin birinin cok fazla sekilde kanamasi olmus ama cok cok asiriymis

durmak bilmeyen sekilde,sogan suyundan oldugunu demis..

bobrek rahatsızlıgım var benim sogan kurunu kullandım zamanında ama zararını gormedim zaten tedavi amaclı oneriliyor sogan suyu devamlı icmek zarar verebilir bunyeye adet doneminden once sonra gibi beli aralıkları var ona bakılırsa hap bile icerken yan etkisi var bir tarafdan duzelterken diger tarafı bozuyoruz bitkisel oldugu icin sogan ialclara gore daha az zararı oldugu kesin

Arkadaslar bazi bitkisel kurler yanlis kullanildiginda bobreklerin iflas etmesine sebeb oluyo. Bizzat benim bi akrabam bu duruma geldi ve neredeysr bobrekleri iflas ediyodu. Bu sogan kurunu falan iciyoruz ama basimiza boyle bisey gelmesin allah korusun . Bu durumla ilgili bilginiz var mi acaba

bende gebelik için 15 gün soğan kürünü yaptın ve ilk günlere çok fena böbreklerim ağrıdı ve ara ara sancısı devam etti sonra ibrahim saraçoğlunun ofisini aradım kürün böyle bir yan etkisinin olmadığını doktora gitmemi söylediler şimdi bu yazıyı okuyunca tedirgin oldum bu adetimden sonra 10 gün daha uygulamam gerek ne yapmalıyım ?

bende gebelik için 15 gün soğan kürünü yaptın ve ilk günlere çok fena böbreklerim ağrıdı ve ara ara sancısı devam etti sonra ibrahim saraçoğlunun ofisini aradım kürün böyle bir yan etkisinin olmadığını doktora gitmemi söylediler şimdi bu yazıyı okuyunca tedirgin oldum bu adetimden sonra 10 gün daha uygulamam gerek ne yapmalıyım ?

Valla ben 1 hafta yapip birakdim. Bende bobreklerimde ara ara agri hissedince biraktim. Psikolojik de olabilir tabi ki. Onumuzdeki ay adet olunca incire baslamayi dusunuyorum

soğan kürü :KK43: beni hastanelik etti tansıyonum 3 e düştü karnım şişti çokkkkk fena :KK43: bence soğan sadece doğal antıbıyotık :KK43:
hu bıde 4cm çikolata kıstım şimdi 6 cm çokta kanamm oldu12 gun bence herkesin vucudu ayrı mesela ben bır aspirinle zehirlendim başkası hergun 1 aspirin içiyo gibi iyi düşünüp araştırın :KK43:

soğan kürü :KK43: beni hastanelik etti tansıyonum 3 e düştü karnım şişti çokkkkk fena :KK43: bence soğan sadece doğal antıbıyotık :KK43:
hu bıde 4cm çikolata kıstım şimdi 6 cm çokta kanamm oldu12 gun bence herkesin vucudu ayrı mesela ben bır aspirinle zehirlendim başkası hergun 1 aspirin içiyo gibi iyi düşünüp araştırın :KK43:

Haklisin canim burda birbimizden duyduklarimizi sifa olur diye care ararken allah korusun daha buyuk sorunlar yasayabiliriz

sogan kürü düzenli kullanılırsa slın da çok faydalı iltihabı atmaya yardımcı oluyor ayrıca zayflatıyor limonlu sogan kürünü 15 günden fazla kullanmamak gerekiyor çünkü zaararlı belkide bu rahatzız olan arkadaşlar uzun süra kullanmışlardır ondan olabilir ben kendim 15 gün yapıp iştim idrar yolu iltihabımı atmama yardımcı oldu vede 3 kilo vermiştim ama yinede bu konuda çok iyi bilen birinin bizi aydınlatmasını isteri kullamama ragmen ben bilr biraz korktum dogrusu

arkadaşlar soğna kürü, maydonoz kürü, ada çayı vs gibi şeyler söktürücü özelliğe sahip olduğundan böbreklere zarar verir evet. o yüzden abartmamak lazım. ben her gün ada çayı içince böbreklerim ağrır mesela. abartmamak lazım.

X