- 4 Ocak 2022
- 49
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi pofudukterlik95
-
Canım merhaba bende bu ay kullanmıştım adetim bitti başladım ovulasyonla yumurtlama görünce bıraktım. Önceki aylarda progesterona baktırmıştım hep 5 6 çıkıyordu bu ay 20 çıktı çok etkili olduğunu düşünüyorum henüz gebelik olmadı ama yumurtlamaya çok faydası olduğunu düşünüyorum . Henüz adet olmadım bat yarın ama dün gebelik testi yaptım çıkmadı o yüzden ümidimi kestim adeti bekliyorumMerhaba arkadaşlar , 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum şimdi folikast kullanıyorum birde soğan kürünü duydum adetim bittiği gibi soğan kürüne başladım daha önce soğan kürü kullanan ve hamile kalmış olan var mı birde bende 3 cm miyom var kürü kullanlar yazabilir mi acaba
Benimde progesteron 5.38 cikti.diger hormonlarım normal. Sogan suyunu nasil kullaniyorsunuzCanım merhaba bende bu ay kullanmıştım adetim bitti başladım ovulasyonla yumurtlama görünce bıraktım. Önceki aylarda progesterona baktırmıştım hep 5 6 çıkıyordu bu ay 20 çıktı çok etkili olduğunu düşünüyorum henüz gebelik olmadı ama yumurtlamaya çok faydası olduğunu düşünüyorum . Henüz adet olmadım bat yarın ama dün gebelik testi yaptım çıkmadı o yüzden ümidimi kestim adeti bekliyorum
Kahvaltıdan 10dk önce içtim canım herzaman taze yaptım günde 1bardak ılık içtimB
Benimde progesteron 5.38 cikti.diger hormonlarım normal. Sogan suyunu nasil kullaniyorsunuz
Canim insaallah hayirli haberlerini alirim.bu ay hamile kalırsın. Benim diger degerler normal acaba uygulasam olurmuKahvaltıdan 10dk önce içtim canım herzaman taze yaptım günde 1bardak ılık içtim
Hemen etkisi olmaz onumuzdeki aya hazirlar sanirim.bekle canim .B
Benimde progesteron 5.38 cikti.diger hormonlarım normal. Sogan suyunu nasil kullaniyorsunuz
Dün test yaptım ama çıkmadı inşallah bakalımCanim insaallah hayirli haberlerini alirim.bu ay hamile kalırsın. Benim diger degerler normal acaba uygulasam olurmu
İnşallah tez zamanda rabbim kucağını doldursun hayırlı haberlerini ver bize inşallahDün test yaptım ama çıkmadı inşallah bakalım
Amin inşallah canımİnşallah tez zamanda rabbim kucağını doldursun hayırlı haberlerini ver bize inşallah
Hayır ilişkiye girebilirsiniz tabi ki ben öyle yapıyorum tam uygulamadım gerçi 10 gün denedim ve 1 kere içtim normalfe günde 2 kere içilmesi lazım diyorlar amaMerhaba soğan kürü yaptğmz sırada ilişkiye giremiyor muyuz onu anlamadım ben? Yani kürü uygularken hamile kalmışsak ne olur?
Hamile kaldınız mı peki? Yani korunmam gerekir mi? O sırada hamile kalma durumu falan olursa düsük riski var mıHayır ilişkiye girebilirsiniz tabi ki ben öyle yapıyorum tam uygulamadım gerçi 10 gün denedim ve 1 kere içtim normalfe günde 2 kere içilmesi lazım diyorlar ama
Adetime 9 gün var daha bende yumurtlama döneminden 1 2 gün önce bıraktım içmeyiHamile kaldınız mı peki? Yani korunmam gerekir mi? O sırada hamile kalma durumu falan olursa düsük riski var mı
Soğan kürü kullanan ve hamile kalan, çok, kişi duydum. Çevremde de olduMerhaba arkadaşlar , 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum şimdi folikast kullanıyorum birde soğan kürünü duydum adetim bittiği gibi soğan kürüne başladım daha önce soğan kürü kullanan ve hamile kalmış olan var mı birde bende 3 cm miyom var kürü kullanlar yazabilir mi acaba
İnşallah bendede işe yararSoğan kürü kullanan ve hamile kalan, çok, kişi duydum. Çevremde de oldu
İnşallah bendede işe yararamiin
Amiin inşaallahİnşallah bendede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?