• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürünü kullanan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pofudukterlik95

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
49
28
8
29
Merhaba arkadaşlar , 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum şimdi folikast kullanıyorum birde soğan kürünü duydum adetim bittiği gibi soğan kürüne başladım daha önce soğan kürü kullanan ve hamile kalmış olan var mı birde bende 3 cm miyom var kürü kullanlar yazabilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar , 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum şimdi folikast kullanıyorum birde soğan kürünü duydum adetim bittiği gibi soğan kürüne başladım daha önce soğan kürü kullanan ve hamile kalmış olan var mı birde bende 3 cm miyom var kürü kullanlar yazabilir mi acaba
Canım merhaba bende bu ay kullanmıştım adetim bitti başladım ovulasyonla yumurtlama görünce bıraktım. Önceki aylarda progesterona baktırmıştım hep 5 6 çıkıyordu bu ay 20 çıktı çok etkili olduğunu düşünüyorum henüz gebelik olmadı ama yumurtlamaya çok faydası olduğunu düşünüyorum . Henüz adet olmadım bat yarın ama dün gebelik testi yaptım çıkmadı o yüzden ümidimi kestim adeti bekliyorum

B
Canım merhaba bende bu ay kullanmıştım adetim bitti başladım ovulasyonla yumurtlama görünce bıraktım. Önceki aylarda progesterona baktırmıştım hep 5 6 çıkıyordu bu ay 20 çıktı çok etkili olduğunu düşünüyorum henüz gebelik olmadı ama yumurtlamaya çok faydası olduğunu düşünüyorum . Henüz adet olmadım bat yarın ama dün gebelik testi yaptım çıkmadı o yüzden ümidimi kestim adeti bekliyorum
Benimde progesteron 5.38 cikti.diger hormonlarım normal. Sogan suyunu nasil kullaniyorsunuz

Merhaba soğan kürü yaptğmz sırada ilişkiye giremiyor muyuz onu anlamadım ben? Yani kürü uygularken hamile kalmışsak ne olur?

Hayır ilişkiye girebilirsiniz tabi ki ben öyle yapıyorum tam uygulamadım gerçi 10 gün denedim ve 1 kere içtim normalfe günde 2 kere içilmesi lazım diyorlar ama
Hamile kaldınız mı peki? Yani korunmam gerekir mi? O sırada hamile kalma durumu falan olursa düsük riski var mı

Soğan kürü kullanan ve hamile kalan, çok, kişi duydum. Çevremde de oldu

Adetim 1 gün geçikti ama adet oldum benim uyguladığım soğan kürü pek işe yaramadı sanırım yada bu ay temizlik gibi mi oldu onuda bilmiyorum artık sanırım hiç bişey bilmiyorum 😞

Back