soğan kürünü deneyip hamile kalan varmı arkadaşlar

15gün uygulayın diyor bakdığım yazıda ibrahim saraçoğlu soğan kürü

evet cnm ilk basta 15 gun 15 gun bittikten sonra ara veriyorsun adet oluyorsun sonra adetine 10 gun kala yine basliyorsun bu sefer 10 gun yapiyorsun o gunde bitince yine diger adete 10 gun kala tekrara basliyorsun yani toplamda 3 kere yapiyorsun.bunlar bittikten sonrada incire baslamak tavsiye ediliyor cnm verdigim linki inceleyebilirsen orda yapanlar fln daha detayli yazmislar cnm

ben yapıyorum bakalım gerçekden gebe kalmak için işe yarayacakmı , ama iki kez yapılması gerekiyor diyor , ve bundan başkada yapmayın diyor okuduğuma göre 3.yü tavsiye etmiyor

teşekkürler canım bakdım , peki sen uyguladınmı

bende yeni başladım canım ama bayagı okudum öncesinde :)) bende pco var pcolulara özellikle iyi geldiği yazıyordu inşallah işe yarar..soğan kürü için şu anda tüp bebek tedavimi erteliyorum valla :)) inşallah hamile kalırımda tüp bebeğe gerek kalmaz..öncesinde basarısız 2 asılamam var malesef..rabbim şifa niyetine yavrularımızı gönderir inşallah canım benim..

ben yapıyorum bakalım gerçekden gebe kalmak için işe yarayacakmı , ama iki kez yapılması gerekiyor diyor , ve bundan başkada yapmayın diyor okuduğuma göre 3.yü tavsiye etmiyor

canım ben bayagı okudum ama ilk başta 15 gün 1 kere daha sonrada 2 kere 10 gün uygulanıyormuş.hatta bak saraçoğlunun sitesinden bir soru cevap kopyalıyorum buraya 1 kere 15 gün yapmış yazan doktor 2 kez daha uygulayın demiş.yani toplamda 3 kere uygulayın diyor..uyguladıktan sonra eger tekrar düzensizleşirse adetiniz tekrar başlayabilirsiniz diyor sonraki bazı kısımlardada

SORU : hocam acil bilginize ihtiyacım var. ben adet düzensizliğinden dolayı soğan kürüne basladım ilk ay günü gününe oldum. Dün yani adetime 10 gün kala tekrar basladım. ancak bugün adet olmusum yani 9 gün erken oldum. şimdi küre devam mı etmeliyim bırakmalı mıyım tekrar ne zaman baslicam bilmiyorum ltfen cevp:
CEVAP : Zaten, adet düzensizliğinizin olduğundan bahsediyorsunuz, adetinizn erken başlaması çok normal. hem hormonlarınız dengeleniyor, hem de adete normal adet döngünüz düzene giriyor. Bu nedenle soğan kürünü 2 kez daha tekrarlayınız. Adet bitiminden 2-3 sonra 15 gün süreyle soğan kürünü uygulayınız. Sağlığınız daim olsun. Hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz.

X