Canım çok teşekkür ederim bi türlü bulamadım kimisi regl iken içmiş kimisi 15 gün bitince yumurtlanayı görünce kesin bırakcam dimiCanım regl bittikten sonra 2. Gün başlayıp 15 gün devam edip bırakmalı diyor Saraçoğlu . Ama yumurtlama takibi yapıyorsan yumurtlamayı görünce de bırakabilirsin biiznillah kavuşursun mucizene
Canım adet bitimiyle başla yumurtlama gördüğüne emin olunca bırak hatta eğer testle takip ediyorsan çatlamayı görünce bırak en iyisiCanım çok teşekkür ederim bi türlü bulamadım kimisi regl iken içmiş kimisi 15 gün bitince yumurtlanayı görünce kesin bırakcam dimiçok sağol kuzumm
BeN de başlıcam reglm bitmek üzereCanım adet bitimiyle başla yumurtlama gördüğüne emin olunca bırak hatta eğer testle takip ediyorsan çatlamayı görünce bırak en iyisi
Tamamdır canım tekrar içicem bu ay inşallah hayırlısıyla olur yaCanım adet bitimiyle başla yumurtlama gördüğüne emin olunca bırak hatta eğer testle takip ediyorsan çatlamayı görünce bırak en iyisi
Hadi bakalım rabbim şifa versin inşallahBeN de başlıcam reglm bitmek üzere ☺
Tamamdır canım tekrar içicem bu ay inşallah hayırlısıyla olur yaçok sağoll canım benim
Sen de sağ ol canım amin hepimize inşallah hayırlı gecelerHadi bakalım rabbim şifa versin inşallah
Bende dusunuyordum banada fikir oldu teskkuerCanım adet bitimiyle başla yumurtlama gördüğüne emin olunca bırak hatta eğer testle takip ediyorsan çatlamayı görünce bırak en iyisi
Yaa adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilecek diye yazıyor nette araştırdığımda.. Ben de başlamak istiyorum bugün adetim bitti ama korkuyorum çünkü düşük de yapıyor diyorlar bir türlü anlamadımKızlar herkese merhaba ben temmuzda hsg çekildim sorun vs yok herşey normal ama 1 senedir gebe kalamıyrum c life denedim,preseed denedim bir de soğan kürünü deneyim dedim geçen ay regl bitti temizlendim içmeye başladım sabah akşam aç karnına ama 1 hafta içebildim sonra çalıştığım için akşam sabah karıştı ben hsg çekildim bu ay da içsem zararı olurmu regl min 2 günündeyim bugün regl iken mi başlayım lütfen yardımcı olurmusunuz çok sağolun
Kuzum valla bende 7-8 gün içmişimdir ama işe yaramadı yada yanlış yaptım yumurtlama bitene kadar sanrm yanlış anlaşılmayım ama ben adetliyken içicem artk bi kez de öyle denicem. 1 bucuk senedir olmuorYaa adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilecek diye yazıyor nette araştırdığımda.. Ben de başlamak istiyorum bugün adetim bitti ama korkuyorum çünkü düşük de yapıyor diyorlar bir türlü anlamadımadetin 7 günü başlayayıp 15 gün içersek yumurtlama zamanına denk geliyor yani düşürme riski olmaz mı ben de korkuyorum yardımcı olur musunuz
Canım merhaba ben de bu ay şöyle yaptım yani saraçoğlunun dediğini takip ederek adet bitti 3 gün sonra başladım 15 gün aralıksız sabah akşam içtim ve bıraktım yumurtlamada bırakmadım o zamana da denk geldi böyle kullanıp hamile kalanlar olmuş aynı ay yada bir sonraki ayKuzum valla bende 7-8 gün içmişimdir ama işe yaramadı yada yanlış yaptım yumurtlama bitene kadar sanrm yanlış anlaşılmayım ama ben adetliyken içicem artk bi kez de öyle denicem. 1 bucuk senedir olmuor
Benim de öyle 1.5 yıllık evliyim ama olmuyor.. Ama 1 hafta değil canım 2 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar.. Eskiden koca karı ilaçları olarak da içirirlermiş soğan suyunu annem de söylerdi hep bi tanıdığım da çoçuğu 7 sene olmamış soğan suyu içirmişler eskiden köyde ondan sonra olmuş.. Etkisini gören çok fazla.. İnşallah bizim de olur.. Sen doktora gittin mi canımKuzum valla bende 7-8 gün içmişimdir ama işe yaramadı yada yanlış yaptım yumurtlama bitene kadar sanrm yanlış anlaşılmayım ama ben adetliyken içicem artk bi kez de öyle denicem. 1 bucuk senedir olmuor
İnşallah olur kuzum bende deneyeceğim tekrar ama ocakta dr tekrar gitcem sanırım regl 2 günü gel demişCanım merhaba ben de bu ay şöyle yaptım yani saraçoğlunun dediğini takip ederek adet bitti 3 gün sonra başladım 15 gün aralıksız sabah akşam içtim ve bıraktım yumurtlamada bırakmadım o zamana da denk geldi böyle kullanıp hamile kalanlar olmuş aynı ay yada bir sonraki ay
Gittim canım sorunumuz yok çok şükür öyle dendi temmuzda da hsg çekildimBenim de öyle 1.5 yıllık evliyim ama olmuyor.. Ama 1 hafta değil canım 2 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar.. Eskiden koca karı ilaçları olarak da içirirlermiş soğan suyunu annem de söylerdi hep bi tanıdığım da çoçuğu 7 sene olmamış soğan suyu içirmişler eskiden köyde ondan sonra olmuş.. Etkisini gören çok fazla.. İnşallah bizim de olur.. Sen doktora gittin mi canım
Bu ay regl oldum canım benİnşallah olur kuzum bende deneyeceğim tekrar ama ocakta dr tekrar gitcem sanırım regl 2 günü gel demiş
Bende de umut ocak ayına kaldı valla dr gitcem yine kuzumBu ay regl oldum canım benadetin 3. Günü hormon baktırdım artık umutlar ocak ayına sende durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?