Soğan kürüne başlamak istiyoum

Arkadaslar ben sogan kurusune baslamak istiyorum ama bilmiyorum uyguladigim zaman korunayim mi?

Hayır arkadasım sen sogan kurunu hamılelık ıcın uygulamıyormusun eee neden korunacaksın sogan kurunu uygularken gun aşırı ılıskıye gırkı eger bebk ıstıyorsan hemen olsun

Cocuk icin tabiiki. Dusuk ola bilir mi?

canım ben cvp yazdım diğer konuna ama görmemişsin sanırım soğan kürünü kist ve iltihap olduğu zaman kullanıyorlar neden korunman gereksinki ,ayrıca kendi durumuma örnekle sana anlatayım ben geçen ay içim temizlensin diye sogan suyu içtim 10 gün fakat aynı ay adetim gecikti gecikmenin üstünden 1 hafta geçince test yaptım negatif çıktı,sonra doktora gittim 4 buçuk cm kist olduğu gözlendi ekimin 26sında regl olmam gerekirdi fakat hala olamadım ve sana tavsiyem bence içme soğan suyu herkeste aynı etkiyi yaratmıyor bir daha asla bitki kullanmam tarlusalda (adet söktürücü) kullandım bugün bitti bakalım ne zaman regli olurum ama bu bana ders oldu

soğan kürüne bende başlamak istiyorum tam tarifini arıyorum ve ne zaman başlıcam
yardımcı olacak var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…