Soğan kürüne başlamak isteyenler hadi başlayalım

inşallah inşallah... sende bilirsin insanın düşünmemesi rahat kalması pek mümkün olmuyor bu süreçte

inşallah inşallah... sende bilirsin insanın düşünmemesi rahat kalması pek mümkün olmuyor bu süreçte
evet bende bu konuda çok muzdaribim farklı şeyler bulmaya çalışıyorum kendime birde sürekli evde olunca insan sürekli düşünüyor dışarı çıkıncada insanlar soruyor daha bebek yokmu diye 2 ay sonra atamam var inşşlh bir işim olurda kafaya takmam bunları

mesleğin ne? bende işsizim gün boyu evde pc başında deli gibi araştırma yapıyorum bebek için artık sıyırmak üzereyim. bende memur alımı bekliyorum eğer olursa diye yoksa çıldırcam artık

mesleğin ne? bende işsizim gün boyu evde pc başında deli gibi araştırma yapıyorum bebek için artık sıyırmak üzereyim. bende memur alımı bekliyorum eğer olursa diye yoksa çıldırcam artık
ben işletme mezunuyum 4 yıllık kpssden 85 aldım nisan ayındaki atamayı bekliyorum sen hangi bölümdensin

kamu bitirdim bende 78 de kaldım. tam sınav öncesine denk geldi söz nişan olayları toparlayamadım =( şimdilik beklemedeyim pekde umudum yok ama...
olsun öyle deme yüksek bir alım olursa iibfden 10ooo falan gibi inşşlh sende atanırsın mülakatlı memurluklarada başvur oralarda daha düşük puanlıları tercih ediyorlar çünkü yüksek puanlılar merkezi alımda daha güzel kadroları yazıp kaçıyorlar inşşlh olur seninde benimde ptt alımı olacak yakında diyorlar bende onu bekliyorum nasip bakalım

benimde umudum pttde inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Bende 5sm kist olusmusdu doktor dogum kh verdi birde igne yazdi kuculmesi icin ama ben hemde sogan suyu icdim adet olunca kist partladi ve gitti. Yine iciyorum kist olusmamasi icin inseallah allah bizede hayirli evlat nasip eder. Bende hic kist olusmazdi doktor klomen verdi o yapti bence kisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…