Soğan küründen fayda gören var mı?

seyyyah2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
40
0
merhaba arkadaşlar benim pko var tüplerim kapalı eşimde sorun var benim sizlerden bir ricam var tv yi de net de herkes maranki önerilerinden bahsediyoyor pko lular için soğan kürü öneriliyor fayda gören varmı birde benim bir sorum var ben netde araştırdım bulamadım tüpleri kapalı olanlara bir öneri duydunuzmu benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer tüp bebek yaptıracaksan tüplerinin açık yada kapalı olması önemli değil
,ama normal yolla olmayacaı kesin çünkü tüpler tıkalı
soğan kürüne elince mayıs ayında denemiştim reglimden 5 gün önce bitmişti kür ve reğlim olduğunda doktora gittim 2.ci tüp bebek tedavime başlıyordum daha 2.ci günü reglimin gelişmekte olan 3-4 adet folikül var demişti doktorum bilemiyorum soğan kürünün bir faydası varmıydı ve o ay 35 adet yumurta topladı doktorum ben prf.saraçoğlu sitesinden aldım kürü sende bir bak istersen

sera canım bende 3 cü negatifimi cuna günü aldım ama insan herşyden ümitbekliyor birde tv de maranki tüp bebek önermedini söyluyordu bede merakettim benim gibiberine bir caresi varmı diye ama bulamadım benim bir 1 de 12 yumurta 2de 8 yumueta 3 17 idi ama 3 de sadece 2 tane döllendi neden diyesordum siperlerden dendi ama dahaönce bize 1 milyon yeterdeartar demişlerdi bizim burada fazla alternatif yok hstahane daha 9 aydır faliyette ben bukadar az yumuta döllenmesini enriyolok daha 3 4 yıllık mezun deneyimi fazladeyil diyedüşündüm ama allah bilir

canım ben denedim faydası olmadı alternatif tıp diye bi bölüm var sitede orda aradıgın herseyı bulabılırsın ve inşallah faydasını görürsün

bende pco luyum benim adetlerim zayıflayarak düzene girmişti bu soğan kürünü bende yaptım o ay düzensizleşti bende kist oluştu ben fayda göremedim hazır düzenimi bozdu

kızlar soğan kürünü ve incir kürünü bende yaptım faydası olmadı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…