• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru

temay

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
26
4
6
31
Kızlar hamilelik için soğan kürü duydum ama denesem mi denemesem mi bilemedimmedim soğan kürü deneyip hamile kalan var mi aranızda aranizda..

Ben soğan kürü ile hamile kalan çok kişi duydum bu ay bende başlayacam bakalım sonuç ne olacak bide bal çörek otu tarçın karısımına başlayacam oda çok yardımcı oluyor

Benim gene bi kızım var 3.5 yasında rabbim önce olmayanlara versin sonra ikinci çoçuğu isteyenlere versin

Peki nasıl içtin yani internette öğle ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce yaziyor sende oyle mi kullandın birde adet bbitiminden kaç gün sonra basladin

Bende sogan kuru ictim ve diger ay hamile kaldim ama dustu bebegim gercekten faydasi var tavsiye ederim kullanmani

Ben bu ay soğan kürü uyguladım adetim 8 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif çıktı hala da adet olamıyorum bir bana yaramadı galiba o_O

Bende gunde iki defa ac karnina yemekten 10,15 dk once iceceksin soguk olmayacak 15 gun boyunca

Kizlar merhaba bende birkac ay oncesine kadar bu konuyu gece gundüz okuyan biriydim. Uc ay deneyip olmayinca birde yaş 40 olunca ben tedirgin olmaya basladim. Ilk sogan kürünü denedim adetime hatta on gun falan vardi ictim on gun siddetli bir adet donemi gecirdim bel agrisi falan.. sonraki ayda incir kürünü denedim fakat cok uzun yapamadim taşinma durumumdan dolayi bir hafta falan ancak yapabildim.. ve yumutlama doneminde 2 gun oncesi ve 5 gun sonrasi denedik umutsuzdum aslinda ama rabbim nasip etti o yuzden en onemlisi ilk önce beynen rahat olun nasip oldugun da zaten gun ay donem yaş demeden nasip ediyor rabbim.. ve bir konu daha iliskiden sonra hemen kalkmayin kizlar.. İNSALLAH isteyen herkese nasip etsin rabbim

Back
X