Soğan Kürü

Soğan küründen sonra ki ilk ovülasyon günlerimi uzun aradan sonra ağrısız yaşadım, en az 5-6 aydır ovülasyon zamanlarında çok çok ağrılarım oluyordu, doktora gittiğimde kist oluştuğunu ve adetle gideceğini söylüyordu, sanırım bu sıkıntıların tekrarlamasının önüne geçti, eğer bu ay bebek durumu olmazsa önümüzde ki ay yeniden yapacağım.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bu soğan kürünü uygulamaya başlayalı 3 gün oldu bugün çok afedersiniz tabiri caizse avucum dolusu akıntı geldi. İlk defa bu kadar çok akıntı olduğunu gördüm. Bu normal mi?

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bu soğan kürünü uygulamaya başlayalı 3 gün oldu bugün çok afedersiniz tabiri caizse avucum dolusu akıntı geldi. İlk defa bu kadar çok akıntı olduğunu gördüm. Bu normal mi?
Normal canım benim de kullanırken senin gibi çok sarı akıntılarım oldu meğerse iltihabı atıyormuşum ki çok şükür o ay kür bitimi hamile olduğumu öğrendim

Normal canım benim de kullanırken senin gibi çok sarı akıntılarım oldu meğerse iltihabı atıyormuşum ki çok şükür o ay kür bitimi hamile olduğumu öğrendim
Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun. İnşallah Allah banada nasip eder. Bende şaşırdım böyle çok görünce iyi bir şeymiş yani bilgilendirdiğin için sağolasın.

Aranızda soğan kürü uygulayıp ovülasyon günü geciken buna bağlı olarak da regli geciken var mı? Ovülasyon testi kullanıyorum ve bu ay geçen aylara göre 5-6 gün sonra ovülasyon günüm oldu, şu anda da reglm 3 gün gecikti. Hamilelik olduğunu düşünmüyorum öyle birşey hissetmiyorum.

Kızlar ben bu ay 15 gün boyunca soğan kürü kullanıyorum çarşamba biticek kür ve bata 10 gün var beklenen adet tarihime göre.
ee ama adete 10 gün kala tekrar için diyor internette ama zaten şuan 10 gün var ve kürüm henüz bitmedi ki :KK57:.. valla benim kafam karıştı ya bu konuda bilgisi olan yazabilir mi ilk 15 gün kullandıktan sonra bir daha ne zaman kullanmaya başlıcaz kürü:KK17:o_O

Canım ilk günlerde biraz kötü oluyor sonra alisiyosun sonra hemn iciyosunn adetinin 7. Günü başlanıyor 1 orta boy beyaz soğanı 4 e bol 1 bardak suyu ilk önce cezwede kaynat kaynanaya başlayınca soğanları içine atıp tam 5 dk ağzı kaynasın kaynağından sonra bi 3.4 dk bekle iliklassin sonra iç burnunu tutarak böylece 15 gün sabah akşam aç karnina yemeklerden 10 dk önce iç
merhaba canım .hayırlı olsun soğan suyu ile mi hamile kaldın

Kızlar ben bu ay 15 gün boyunca soğan kürü kullanıyorum çarşamba biticek kür ve bata 10 gün var beklenen adet tarihime göre.
ee ama adete 10 gün kala tekrar için diyor internette ama zaten şuan 10 gün var ve kürüm henüz bitmedi ki :KK57:.. valla benim kafam karıştı ya bu konuda bilgisi olan yazabilir mi ilk 15 gün kullandıktan sonra bir daha ne zaman kullanmaya başlıcaz kürü:KK17:o_O

bir sonraki adete 10 gün kala yenilemek gerekiyor. yani 15 gün uygulayacağız adet göreceğiz sonraki battan 10 gün önce tekrar başlayacağız. sevgiler...

Merhaba canım bildirim gelince farkettim yaklaşık 2 ay önce konuşmuşuz bende soğan suyunu içtiğim ayın sonunda hamile kaldım 6 aydır deniyordum. Artık soğan suyundan mı yoksa nasip kısmet mi bilemem :) merak ettim hamileliğin nasıl gidiyor? Soğan suyu içildiği ay korunmak gerekir yoksa düşük olur tarzı yorumlar okumuştum sanırım gerçeklik payı yok.

Tüm sayfaları okudum kızlar lütfen yapıp hamile kalanlar yazsınlar İnan'ın umut oluyor gebe kalmak isteyenlere ❤️
Ben iki gündür yapıyorum ne akıntı oldu ne de agrı, karnım şiş sesler geliyor falan ama başka bişey Yok acaba böyle seyler yaşayan da oldu mu

Kızlar 3 ay önce bebek için doktora gittim. Sağ yumurtalıkta 4 cm’lik kist var dedi. Doğum kontrol hapı verdi. İçtim tekrar gittiğimde 3,5 cm e inmişti kist. Doğum kontrol hapına devam dedi. Bu ay tekrar kontrole gittiğimde kist hiç küçülmemiş dedi. Yerinde duruyormuş. Hapa devam dedi ben de ya hiç erimezse hep Doğum kontrol hapı içersem nasıl hamile kalabilirim dedim. Ceviz kadar kist için ameliyat mı yapalım dedi. Soğan kürünü dene dedi. Ne yapmalıyım kafam çok karışık

Geçmiş olsun canımm çıkolata kıstımı acaba seninki ? Benim ki öyledi ocak ayında gitmiştim kıst var korkucak birşey değil dedi intihap vardı doktor ılaç verdi sonra ben soğan kürüne başladım bende prolaktınım de vardı 58,9 sonra uzun bi süre dikkat ettim mayıs ayında gitim başka doktora prolaktinim 18 düşmüş ve kıst falan da kalmamiş ama tabi yine hamile kalmadım daha henüz gitmedim bence soğan kürü yapın interneten araştırın ona özel kürler vardır geçmiş olsun umarım geçer

Kızlarrr gözünüz aydın Allah annalı babalı büyütmeyi nasip etsin, darısı tüm istiyenlere inşallah, soğan kürünü hangi gün başladınız tam ollarak hastalığın 3 diyorlar bezen 5 de diyorlar ama sizce ??

Merhabalar. .benim kist vb bir sorunum yoktu ama 6 ay geçmesine rağmen olmuyordu.İbrahim saracoglunun soğan kurunu anlattigi videoyu harfiyen uyguladim.o ay hamile kaldim..o tarifi birebir uygulayin..allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canımm çıkolata kıstımı acaba seninki ? Benim ki öyledi ocak ayında gitmiştim kıst var korkucak birşey değil dedi intihap vardı doktor ılaç verdi sonra ben soğan kürüne başladım bende prolaktınım de vardı 58,9 sonra uzun bi süre dikkat ettim mayıs ayında gitim başka doktora prolaktinim 18 düşmüş ve kıst falan da kalmamiş ama tabi yine hamile kalmadım daha henüz gitmedim bence soğan kürü yapın interneten araştırın ona özel kürler vardır geçmiş olsun umarım geçer
Çikolata kisti diye belirtmedi cnm. O yüzden bilemiyorum küre başladım bugün 3. Günüm. Tadı çok da korktuğum gibi değil. Şifa niyetine diye içiyorum.hayırlısı ne diyelim inş en kısa zamanda rabbim bize de anne olmayı nasip eder

Merhabalar. .benim kist vb bir sorunum yoktu ama 6 ay geçmesine rağmen olmuyordu.İbrahim saracoglunun soğan kurunu anlattigi videoyu harfiyen uyguladim.o ay hamile kaldim..o tarifi birebir uygulayin..allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Kızlarrr gözünüz aydın Allah annalı babalı büyütmeyi nasip etsin, darısı tüm istiyenlere inşallah, soğan kürünü hangi gün başladınız tam ollarak hastalığın 3 diyorlar bezen 5 de diyorlar ama sizce ??
ben 5. Günü başladım bilmiyorum ama doğru mu

Back
X